WATCHLIST

Super Bowl: Όλα τα κινηματογραφικά (και μη) trailer που είδαμε

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, το οποίο το παρακολουθούν εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές, για αυτό και έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε πρώτη προβολή μερικά από τα πιο πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά και μη trailer.

Είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στον κόσμο του Stranger Things, στο πώς θα είναι το Fast and Furious μετά το θάνατο του Paul Walker, στον Orlando Bloom που επιστρέφει στις ταινίες Pirates of the Caribbean (ναι, ακόμα υπάρχει αυτό το franchise) αλλά και στον Hugh Jackman που θα τον δούμε για άλλη μια φορά στις οθόνες μας ως Wolverine.

Stranger Things Season 2

Η μοναδική μη κινηματογραφική παρουσία στο Super Bowl ήταν αυτή του Stranger Things και αφορούσε τη δεύτερη σεζόν που θα δούμε στο Netflix. We can’t f*** wait!

Guardians of the Galaxy Vol.2

Ο Star Lord και η παρέα του επιστρέφει φέτος αλλά προσωπικά ενθουσιάστηκα με τον Baby Groot.

Transformers: The Last Knight

A, ναι οι Transformers του Michael Bay εξακολουθούν να υπάρχουν και αυτή τη φορά ο κόσμος είναι σε πόλεμο μαζί τους ενώ ο Optimus Prime της καρδιάς μας λείπει. *χασμουριέται*

Ghost in the Shell

Μια ταινία που προκάλεσε πολλά σχόλια για την επιλογή της Scarlett στο ρόλο της ‘The Major’, ωστόσο από το trailer μπορούμε να πούμε ότι θα μας αρέσει. ΠΟΛΥ!

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Όχι, δεν σου λέμε ψέματα- οι Πειρατές της Καραϊβικής επιστρέφουν και μαζί τους φέρνουν τον Orlando Bloom- δεν μας χαλάει και πολύ αυτό.

Fast and Furious 8

Η οικογένεια του Fast and Furious διαλύεται γιατί ο Dom επιλέγει να βρεθεί στο πλευρό της Cipher που τον βάζει για τα καλά στον κόσμο της τρομοκρατίας. Ο Hobbs όμως θα αναλάβει να τον επαναφέρει και αν κρίνουμε από το trailer αυτό δεν θα πάει και πολύ καλά!

Logan

Άλλη μια ταινία αφιερωμένη στον αγαπημένο μας Wolverine των Χ- Men, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται να σοβαρεύουν και πιστεύουμε ότι θα κλάψουμε λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

Baywatch

Το καλοκαίρι που θα βγει το Baywatch φαίνεται ότι θα περάσουμε ΠΟΛΥ καλά, θα φροντίσει ο Zac Efron για αυτό *γουίνκ γουίνκ*

John Wick Chapter 2

ΝΑΙ! Ο John Wick, ό,τι καλύτερο μας συνέβη πριν 2 χρόνια επιστρέφει και αυτή τη φορά έχει καινούριο σκύλο. Χαμός θα γίνει δηλαδή.

Life

Διάστημα gone wrong- ο Ryan Reynolds και ο Jake Gyllenhaal σε ένα θρίλερ που από ό,τι φαίνεται θα μας αγχώσει ΦΟΒΕΡΑ.