SARAH JESSICA PARKER

Η Sarah Jessica Parker επιβεβαίωσε αυτό που φοβόμασταν για το Sex & the City

Η Sarah Jessica Parker βρέθηκε με τον άντρα της, Matthew Broderick, στο ''New York City Ballet Gala'' και σε μια σύντομη συνέντευξη στο κόκκινο χαλί, επιβεβαίωσε τις φήμες για την ακύρωση της τρίτης ταινίας, ''Sex and The City''. Ο λόγος; Οι απαιτήσεις της Kim Catrall.

Έχει τελειώσει. Δεν πρόκειται να το κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη, είχαμε ένα όμορφο, αστείο, συγκινητικό, χαρούμενο σενάριο και ιστορία. Δεν είναι απλά απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν θα πούμε την ιστορία που ετοιμάσαμε και δεν θα ζήσουμε αυτή την εμπειρία, αλλά περισσότερο για το κοινό που είχε εκφράσει έντονα την επιθυμία του για μια ακόμα ταινία” είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Η Warner Bros είχε δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή της ταινίας και τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν άμεσα, ωστόσο το studio διέκοψε τη διαδικασία, όταν η Kim Catrall απαίτησε να αναλάβουν την παραγωγή ταινιών της σε αντάλλαγμα της συμμετοχής της στην τρίτη ταινία. Οι Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon είχαν υπογράψει ωστόσο δεν θεώρησαν ότι είναι σωστό να γίνει η ταινία χωρίς την ”Samantha”.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP