CELEBRITIES

Rooney Mara: Αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της στο κόκκινο χαλί

Dominique Charriau/WireImage/Getty images/Ideal Image

Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αποκάλυψε η Rooney Mara. Η 38χρονη ηθοποιός επέλεξε να το κάνει με τον πιο «κινηματογραφικό» τρόπο και συγκεκριμένα στη Berlinale 2024, το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου.

Η ηθοποιός έφτασε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας La Cocina στην οποία πρωταγωνιστεί, που έλαβε χώρα στη Γερμανία, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Η Rooney Mara επέλεξε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί φορώντας μια μαύρη τουαλέτα που αποκάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά, την οποία και αγκάλιαζε τρυφερά καθώς πόζαρε στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί για να καλύψουν την εν λόγω εκδήλωση. Ο Joaquin Phoenix δεν ήταν παρών.

Rooney Mara-Joaquin Phoenix: Περιμένουν το δεύτερο παιδί της

Η ηθοποιόςεπέλεξε να φορέσει ένα μαύρο strapless φουσκωτό φόρεμα που έφερε την υπογραφή του οίκου Givenchy . Και ναι μεν η τουαλέτα ήταν αρκετά φαρδιά πάνω της, αλλά δεν έκρυβε την εγκυμοσύνη της. Τα χέρια της Rooney Mara, επίσης, που αγκάλιαζαν συνεχώς την κοιλιά της έκαναν την κατάστασή της πολύ πιο ξεκάθαρη.

Mara Rooney phoenix joaquin Dominique Charriau/WireImage/Getty images/Ideal Image

Η Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Her το 2013 και έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι το 2017. 2 χρόνια αργότερα το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και μέχρι σήμερα καταφέρνουν και διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο στον όποιον έχουν δώσει το όνομα River. Συγκεκριμένα, ήρθε στον κόσμο το 2020 και πήρε το όνομά του από τον μεγαλύτερο αδερφό του Joaquin Phoenix, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 23 ετών το 1993.

Η είδηση ​​της γέννησης του River επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά από τον σκηνοθέτη Victor Kossakovsky, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία Gunda, της οποίας εκτελεστικός παραγωγός ήταν ο Phoenix.