WATCHLIST

Quiz: Πόσο καλά γνωρίζεις τους “Charlie’s Angels”;

Μετά από 16 χρόνια, οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, πιο δυναμικές από ποτέ. Μεταμφιέσεις, εξωτικά μέρη, ανατροπές, χιούμορ, γυναικεία αλληλεγγύη, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και τα υπέροχα τραγούδια της Ariana Grande ντύνουν το νέο αυτό κεφάλαιο της θρυλικής ομάδας που αναμένεται να συναρπάσει.

Πίσω από τον σκηνοθετικό φακό του “Charlie’s Angels 2019” βρίσκεται η υπέροχη κωμικός Elizabeth Banks που κρατάει τα ηνία της επόμενης γενιάς των ατρόμητων Αγγέλων του Τσάρλι. Στο τολμηρό αυτό εγχείρημα η Kristen Stewart,  η Naomi Scott και η νεοφερμένη Ella Balinska δίνουν σάρκα και οστά στους Αγγέλους του Τσάρλι σε μία απολαυστική, διασκεδαστική και, όπως είναι αναμενόμενο, καταιγιστική περιπέτεια.

«Οι Άγγελοι του Τσάρλι ήταν η αρχή της ενδυνάμωσης των γυναικών στην τηλεόραση» λέει η Banks. «Οπότε, όταν αρχίσαμε τη διαδικασία συνέχισης των Άγγελων του Τσάρλι, θέλαμε να ενσωματώσουμε ό,τι προηγήθηκε».

Το επόμενο μέρος της αγαπημένης σειράς εγκαινιάζει την ύπαρξη όχι ενός, αλλά πολλών Bosley, τους οποίους υποδύονται διαφορετικοί ηθοποιοί. Έτσι, το κοινό θα απολαύσει τους Djimon Hounsou  και Patrick Stewart αλλά και την ίδια την Elizabeth Banks στον ρόλο κλειδί του μεσολαβητή ανάμεσα στους Αγγέλους και τον μυστηριώδη Τσάρλι.

 

Στο “Charlie’s Angels” οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές. Οι Άγγελοι έχουν εξελιχθεί και το ίδιο έχει συμβεί με τις αποστολές τους. Στην ταινία, συναντάμε την Elena Houghlin, μια λαμπρή επιστήμονα και μηχανικό που έχει εφεύρει το Calisto, μία αειφόρο πηγή ενέργειας που φέρνει την επανάσταση. Όταν τα αφεντικά της βγάζουν εσπευσμένα την εφεύρεση της στην αγορά, τους προειδοποιεί ότι υπάρχει ένα ελάττωμα στο σύστημα: στα λάθος χέρια, μπορεί να γίνει φονικό όπλο.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι θα βρίσκονται στους κινηματογράφους στις 21 Νοεμβρίου, από τη Feelgood

Εσύ πόσα γνωρίζεις τελικά για τους αυτούς;

Τέσταρε τις γνώσεις σου και μάθε ακόμα περισσότερα συναρπαστικά trivia για την ταινία “Charlie’s Angels 2019” δοκιμάζοντας την τύχη σου στο παρακάτω κουίζ.