NETFLIX

“Becoming”: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Michelle Obama έχει trailer

Invision/AP, File Paul R. Giunta

Δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις σε νέες σειρές, ταινίες, και αφιερώματα που σκάνε στις πλατφόρμες (βλ. Netflix) και κάνουν την καραντίνα μας πολύ πιο ευχάριστη. Όπως φαίνεται, παίρνονται αποφάσεις της τελευταίας στιγμής και κυκλοφορούν trailer για σειρές και αφιερώματα που θα δούμε λίγες μέρες αργότερα. Σαν την περίπτωση της Michelle Obama στο Netflix.

Το ντοκιμαντέρ “Becoming” της Michelle Obama

Μάθαμε λοιπόν ότι στις 6 Μαΐου, θα υπάρχει στο Netflix το ντοκιμαντέρ “Becoming”. Έχει τον τίτλο της αυτοβιογραφίας της Michelle Obama που εξέδωσε το 2018. Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει στοιχεία από το βιβλίο της, ενώ την ακολουθεί στην περιοδεία που έκανε για το βιβλίο, σε 34 πόλεις.

«Όλοι αυτοί οι μήνες που πέρασα ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας ανθρώπους σε όλες τις πόλεις, με έκαναν να σκεφτώ ότι μοιραζόμαστε βαθιά και αληθινά πράγματα. Μεγάλες ή μικρές ομάδες, νέοι και ηλικιωμένοι, μοναδικοί και ενωμένοι. Ήρθαμε κοντά, μοιραστήκαμε ιστορίες, γεμίσαμε τον χώρο με χαρές, ανησυχίες και όνειρα. Επεξεργαστήκαμε το παρελθόν και φανταστήκαμε ένα καλύτερο μέλλον. Τολμήσαμε να μιλήσουμε για αυτά που θέλουμε να γίνουμε», ήταν η ανακοίνωση της Michelle Obama για το ντοκιμαντέρ της.

Το trailer

Το trailer είναι αρκετά απλό, ζεστό και ανθρώπινο. Δείχνει μία σκηνή όπου γυναίκες συγκεντρώνονται σε έναν κύκλο και μιλούν. Υπάρχουν στιγμές συγκίνησης και μία κοπέλα ρωτά τη Michelle Obama για το πόσο δύσκολο ήταν να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή της, μετά το τέλος της προεδρία του Barack Obama. «Δεν γύρισα σε κάτι παλιό. Έπρεπε να πάω σε κάτι εντελώς καινούριο και να επαναπροσδιορίσω τον καινούριο μου εαυτό. Και είχα νέο υλικό μετά από αυτά τα 8 χρόνια», λέει στο trailer και προμηνύει ότι θα είναι ενδιαφέρον, αποκαλυπτικό αλλά και πολύ ευαίσθητο.

Η συνεργασία του Netflix με το ζεύγος Obama

H Michelle και ο Barack Obama έχουν υπογράψει ένα συμφωνητικό με το Netflix που θα έχει διάρκεια αρκετών χρόνων. Η εταιρία παραγωγής του ζευγαριού, Higher Ground Productions θα συνεργαστεί με την πλατφόρμα Netflix «δημιουργώντας σειρές με σενάριο, χωρίς σενάριο, ντοκιμαντέρ και άλλες παραγωγές».