WATCHLIST

Matrix: Η επιστροφή της ταινίας με τον Michael B. Jordan στη θέση του Keanu Reeves

Αν είσαι fan και στο άκουσμα του Matrix θυμάσαι την εφηβεία ή τη νιότη σου, αυτά είναι νέα που θα σε χαροποιήσουν. Σύμφωνα με αυτά που ψιθυρίζονται, η Warner Bros ετοιμάζει την τέταρτη ταινία με τους Wachowskis να είναι και πάλι στο τιμόνι της σκηνοθεσίας. Το σενάριο μάλλον θα ανήκει στον Zak Penn (που έγραψε το The Incredible Hulk) και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο χρόνο.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chad Stahelski είπε ότι οι σκηνοθέτες του Matrix έχουν στα σκαριά την τέταρτη ταινία τους, αν και αργότερα οι δηλώσεις τους σχολιάστηκαν ως «υποθετικές» από τον εκπρόσωπό του. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό ότι η Warner Bros  ετοιμάζει εδώ και χρόνια την εν λόγω ταινία και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι reboot, αν και μένει να επιβεβαιωθεί επισήμως. Το project έχει τον τίτλο “Ice cream” και θα ξεκινήσει γυρίσματα στο Σικάγο.

Διάβασε κι αυτό: Δεν αξίζαμε ποτέ τον Keanu Reeves και θα στο αποδείξω με ένα meme

Πιστεύεται ότι τη θέση του Keanu Reeves θα πάρει ο 32χρονος Michael B Jordan (τον ξέρεις από το Black Panther) και αυτό μας ενθουσιάζει πάρα πολύ. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι και ο Keanu δεν ήταν η αρχική επιλογή για το ρόλο του Neo. Τελικά τον πήρε, αφότου τον απέρριψε ο Will Smith (πράγμα για το οποίο επίσης χαιρόμαστε πολύ). Ο Reeves πάντως είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να ξαναγίνει μέρος του cast, σε περίπτωση που ήταν τα ίδια πρόσωπα στη σκηνοθεσία. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα τον δούμε, έστω και σε εμφάνιση cameo.

 

Αν θέλεις πάντως να απολαύσεις λίγο Keanu, μπορείς να τον δεις στο Toy Story 4, μέσα από τη φωνή του Duke Caboom ή στην πρόσφατη ταινία του Netflix, όπου συζητήθηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα σύντομο πέρασμα.