TRAILERS

Σε προκαλούμε να δεις το “Red Nose Day Actually” χωρίς να κλάψεις

Το reunion του cast της (καλύτερης χριστουγεννιάτικης) ταινίας ''Love Actually'' που έγινε 14 χρόνια μετά με αφορμή την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Red Nose Day είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβει μες στη χρονιά.

Η Keira Kneightly, ο Andrew Lincoln, ο Hugh Grant, ο Colin Firth, ο Liam Neeson και η Laura Linney από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας έδωσαν το παρόν σε αυτό το special επεισόδιο. Η απουσία βέβαια του Alan Rickman είναι μεγάλη, όπως και της Emma Thompson, της κινηματογραφικής συζύγου του. Μπορεί στην Αγγλία να έχουν δει το ”Red Nose Day Actually” από τον Μάρτιο αλλά η προβολή του στην Αμερική έγινε μόλις λίγες μέρες και το κοινό φυσικά, το λάτρεψε.

Στο 15λεπτο επεισόδιο βλέπουμε πώς συνεχίζεται η ζωή για τους αγαπημένους μας ήρωες ενώ κάνουν το πέρασμά τους δύο νέοι χαρακτήρες! Δεν θα σου κάνουμε spoiler, πάτησε play και θα δεις μόνη σου ποιοι είναι. Έχε για καλό και για κακό χαρτομάντηλα δίπλα σου, γιατί οι πιθανότητες να κλάψεις είναι πολλές!