Πρέπει να δεις το πραγματικό τρέιλερ του La La Land

Οι Screen Junkies έκαναν πάλι το θαύμα τους και ετοίμασαν ένα απολαυστικό ''honest trailer'' για το La La Land.

Είμαστε σχεδόν στα μισά του 2017, έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από την πρεμιέρα του ''La La Land'' και το χαμό που προκάλεσε στα ταμεία και τα κινηματογραφικά βραβεία, ωστόσο η ταινία του Damien Chazelle εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα.

Για να είμαστε δίκαιες βέβαια, ο λόγος που ασχολούμαστε ξανά με την ταινία που σάρωσε τα Όσκαρ και έμεινε για πάντα στην ιστορία ως η ''ταινία που έχασε το Όσκαρ Καλύτερης ταινίας από το Moonlight'' είναι οι Screen Junkies και το honest trailer που ετοίμασαν για αυτή.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι εστί honest trailer έχω να σου πω ότι είναι ακριβώς αυτό που διαβάζεις- trailer που περιγράφουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι γίνεται στην ταινία και απομυθοποιούν, χιουμοριστικά πάντα, τις ιστορίες των πρωταγωνιστών και το όποιο νόημα θέλουν να περάσουν οι δημιουργοί. Ένα γλέντι, θα έλεγε κανείς που δεν γίνεται να μην σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια.

Το συγκεκριμένο trailer συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές ενώ το πιο φανταστικό είναι -SPOILER- ότι εκεί που μιλάνε για την επιτυχία του αρχίζουν να ασχολούνται με το Moonlight- δίκαιο.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ