WATCHLIST

Θα είναι η Lashana Lynch η πρώτη θηλυκή πράκτορας 007;

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Εδώ και χρόνια ακούμε κοινό και κριτικούς να συζητούν για το πότε θα δούμε επιτέλους τη θηλυκή εκδοχή του James Bond. Τώρα, σύμφωνα με αναφορές, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην απαίτηση του κοινού. Διαβάσαμε στη Mail on Sunday ότι η 31χρονη Lashana Lynch θα εμφανιστεί στην αρχή της ταινίας, σε μία πολύ σημαντική σκηνή. Το αφεντικό Μ λέει «Πέρασε μέσα 007» και βλέπουμε την πανέμορφη Lashana. Αν αναρωτιέσαι, την έχεις δει πρόσφατα στο "Captain Marvel".

O James Bond θα είναι ο πρωταγωνιστής αλλά έχει αντικατασταθεί ως πράκτορας 007 από αυτήν την εντυπωσιακή γυναίκα. «Εννοείται ότι ο Bond έλκεται σεξουαλικά από την 007 και δοκιμάζει πάνω της την κλασική τακτική αλλά εκείνη δε δείχνει να ενδιαφέρεται καθόλου. Τουλάχιστον όχι στην αρχή».

 

Μία άλλη πληροφορία που αποκαλύφθηκε και προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ότι ο όρος «κορίτσι του Bond» είναι πλέον αυστηρά απαγορευμένος και πλέον προσφωνούνται «γυναίκες του Bond» (Bond women).

«Η Lashana είναι καταπληκτική και το σενάριο της Phoebe Waller-Bridge (Fleabag και Killing Eve) είναι πανέξυπνο και αστείο. Αυτή η ταινία James Bond είναι μία ωδή στις προηγούμενες και το κάνει με χιουμοριστικό τρόπο. Είναι μία ταινία του σήμερα που θα αρέσει και στις νεότερες γενιές χωρίς να χάνει την αίγλη του κλασικού James Bond. Είναι σαν μαθαίνει πώς να ζει στον κόσμο του κινήματος #MeToo».

Δες κι αυτό: Phoebe Waller-Bridge: Η δημιουργός των Killing Eve και Fleabag είναι το πρόσωπο της χρονιάς

H σεναριογράφος Phoebe Waller-Bridge έχει πει σχετικά: «Πρέπει να υπάρξει εξέλιξη και ωρίμανση. Έχουν ειπωθεί πολλά για το πώς είναι ο James Bond και πώς πρέπει να φέρεται στις γυναίκες. Αυτός δε χρειάζεται να αλλάξει χαρακτήρα, αλλά η ταινία πρέπει να αλλάξει οπτική πάνω στο πώς είναι οι γυναίκες και ποιας αντιμετώπισης τυγχάνουν».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP