WATCHLIST

Συμπρωταγωνιστές που έγιναν κολλητοί φίλοι μετά τη συνεργασία τους

Η 30η Ιουλίου είναι η ''Διεθνής ημέρα Φιλίας'' και δεν γινόταν να μην κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις φιλίες του Hollywood! Παρακάτω θα βρεις 18 συμπρωταγωνιστές, που συνεργάστηκαν σε ταινίες και σειρές και συνέχισαν να είναι φίλοι ακόμα και μετά το τέλος των γυρισμάτων. Γιατί τελικά στο Hollywood μπορεί να μην κρατάνε για πάντα οι γάμοι, αλλά οι φιλίες παραμένουν δυνατές!

Jennifer Aniston- Courtney Cox

Μια από τις πιο παλιές και αγαπημένες φίλες του Hollywood, η Aniston και η Cox γνωρίστηκαν το 1994 στα γυρίσματα της σειράς ”Friends” και από τότε έγιναν κολλητές. Η Jennifer μάλιστα έχει πει ότι έχει μείνει στον ξενώνα της Courtney όταν περνούσε δύσκολες στιγμές ενώ έχει γίνει και νονά στην Coco, την κόρη της Court.

Jimmy Fallon- Justin Timberlake

Ο Jimmy Fallon και ο Justin Timberlake συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2003, όταν παρουσίασαν μαζί ένα σκετς στην εκπομπή Saturday Night Live. Έκτοτε έχουν γίνει κολλητοί και ο Justin έχει γράψει μέχρι και ένα κείμενο που αφορούσε τον Fallon και την επιρροή του στο κοινό, όταν μπήκε στη λίστα του Time Magazine με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους.

Tina Fey- Amy Phoeler

Η Tina Fey και η Amy Phoeler είναι ξεκάθαρα δύο κολλητές που θα θέλαμε να έχουμε και εμείς. Είναι φοβερά δυναμικές και στηρίζουν απίστευτα η μία την άλλη σε ό,τι και αν κάνουν. Γνωρίστηκαν το 1993 στο Σικάγο σε ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού και από τότε εμφανίστηκαν μαζί στο SNL, δημιούργησαν και το έπος που ακούει στο όνομα ”Mean Girls” και παρουσίασαν 3 φορές τις Χρυσές Σφαίρες.

 

Brad Pitt- George Clooney

Ο Brad Pitt και ο George Clooney γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας ”Ocean’s 11” και από τότε έγιναν αδερφικοί φίλοι.

AP Photo/Warner, HO

Cameron Diaz- Drew Barrymore

Αν και η Cameron Diaz συνεργάστηκε το 2000 με την Drew Barrymore στις ταινίες ”Charlie’s Angels” γνωρίστηκαν πρώτη φορά σε μια καφετέρια, όταν ακόμα δεν ήταν τόσο διάσημες. Και οι δύο έχουν μιλήσει δεκάδες φορές για όλες τις περιπέτειες που έχουν ζήσει μαζί, χαρακτηριστικά η Drew έχει πει πως αν ποτέ μπλέξει θα πάρει πρώτα τηλέφωνο την Cameron.

AP Photo/Chris Weeks

Michelle Williams- Busy Phillips

Η Michelle και η Busy γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της σειράς ”Dawson’s Creek” και από τότε είναι κολλητές φίλες. Μάλιστα μετά το θάνατο του Heath Ledger, η Busy συνοδεύει πάντα την κολλητή της στο κόκκινο χαλί.

Jordan Strauss/Invision/AP

Seth Rogen- James Franco

Σκέψου ό,τι πιο κάφρικο σε ανδρική φιλία, που έχει μείνει για πάντα στο κολλέγιο και αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ. Ε, αυτό ακριβώς είναι η φιλία του Seth και του James. Γνωρίστηκαν το 1999 στα γυρίσματα της σειράς ”Freaks and Geeks” και από τότε είναι κολλητοί και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές on camera.

Jack Plunkett/Invision/AP

Ashley Benson- Shay Mitchell

Μπορεί η σειρά ”Pretty Little Liars” να τελείωσε αλλά η φιλίτα της Ashley και της Shay φαίνεται να έχει μέλλον. Τα κορίτσια μάλιστα έχουν και το δικό τους hashtag, το #ButtahBenzo το οποίο εδώ και 7 χρόνια τροφοδοτείται από κοινό υλικό στα social media.

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Zach Braff & Donald Faison

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ”Scrubs”, Zack Braff και Donald Faison γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα και μπορεί πλέον να μην συνεργάζονται αλλά η φιλία τους κρατάει μια χαρά!

A post shared by Zach Braff (@zachbraff) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP