WATCHLIST

Το “P.S I love you” επιστρέφει με sequel και Hilary Swank. Ετοίμασε τα χαρτομάντιλα

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Το βιβλίο της Cecelia Ahem (2204) έγινε η ταινία που αγάπησες και που σε έκανε να δεις το ρομάντζο με λιγότερο κυνικό τρόπο. Το 2007 έκανε πρεμιέρα στην Αμερική και αναγκαστήκαμε να δούμε τον Gerard Butler να πεθαίνει από καρκίνο και να αφήνει μόνη την 30χρονη σύζυγό του, Holly (Hilary Swank). Της έστελνε μηνύματα καθ' όλη τη διάρκεια του πένθους για να την βοηθήσει να προχωρήσει, μέχρι που φτάνει στην Ιρλανδία και γνωρίζει το άλλο καυτό αγόρι που υποδυόταν ο Jeffrey Dean Morgan. What are the chances δηλαδή;

Το ”P.S I love you” είναι ίσως η πιο μελό ταινία που συνδυάζει θάνατο με έρωτα (εντάξει, μαζί με το Ημερολόγιο) και θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην ταινιοθήκη μας, όταν θέλουμε να κλάψουμε με αναφιλητά για μία αγάπη που τελείωσε έτσι άδικα. Επειδή όμως τελικά, οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν, η συγγραφέας Cecelia Ahem είπε, 15 χρόνια μετά, να μας αποκαλύψει πώς προχώρησε η Holly με τη ζωή της και τοποθετεί την ιστορία 7 χρόνια μετά το θάνατο του Gerry.

 

Το βιβλίο σπαρταράει και κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου με τον τίτλο “Postscript: A Sequel To P.S I Love You” και τη διπλή ανακοίνωση της δεύτερης ταινίας. Όχι μόνο είναι ήδη στα σκαριά, αλλά έχει συμφωνήσει και η Hilary Swank, χωρίς την οποία δε θα μπορούσε να γίνει το sequel. «Μόλις έμαθε η Hilary ότι γράφω το βιβλίο, μου έστειλε email ότι θέλει να το διαβάσει. Ήταν τρομερά υποστηρικτική και αποφάσισε ότι θέλει πολύ να το κάνουμε ταινία. Ακόμα δεν υπάρχει σκηνοθέτης ή σεναριογράφος αλλά έχουμε την παραγωγή και φυσικά, την πρωταγωνίστρια».

Διάβασε κι αυτό: 17 νέες σειρές που θα λιώσουμε αυτήν την τηλεοπτική σεζόν

Και για να μην αναρωτιέσαι για την πλοκή του δεύτερου βιβλίου, η συγγραφέας έδωσε μία μικρή σύνοψη για να έχουμε κάτι να περιμένουμε. «7 χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, ένα γκρουπ ανθρώπων που θέλουν να αφήσουν γράμματα στους αγαπημένους τους μετά το θάνατό τους, προσεγγίζουν τη Holly για να τους βοηθήσει σε αυτήν τη διαδικασία. Και ενώ η ίδια θέλει να συνεχίσει με τη ζωή της και να αφήσει πίσω της τα δύσκολα χρόνια, αντιλαμβάνεται ότι όταν αγαπάς κάποιον, υπάρχει πάντα κάτι ακόμα που μπορείς να πεις». Ε κατάλαβες τι έχει να γίνει με το sequel δηλαδή. Θα πέσει κλάμα κορόμηλο!

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP