EMMA STONE

H καινούρια ταινία με τον Ryan Gosling θα σε κάνει να ξεχάσεις το “Notebook”

Στους κύκλους των πραγματικά ρομαντικών ψυχών, το Notebook παραείναι κλισέ για να το λατρεύουμε και να το θεωρούμε την καλύτερη ρομαντική ταινία όλων των εποχών.

Βάζοντας με διαφορά στη θέση νούμερο 1, την “Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλου”, δηλώνω πάντα έτοιμη να ενθουσιαστώ και να αναφωνήσω δακρύβρεχτα “awwwwww” με μια νέα ταινία.

Έχοντας δει αρκετά καλές προσπάθειες που εκβιάζουν το ευαίσθητό μου πρόσωπο να βγει δημοσίως προς τα έξω, λίγες το κατάφεραν πραγματικά. Μεγάλες όμως ελπίδες τρέφω μετά από τα trailers του “La La Land” (και αφού είδα ότι ο δημιουργός του είναι ο Damien Chazelle, που μας συγκλόνισε με το “Whiplash”).

Αυτός ο γλυκανάλατος, ροζ, απαίσιος τίτλος, κρύβει από πίσω το δίδυμο του πολύ διασκεδαστικού “Crazy, Stupid, Love”, σε λίγο πιο δραματικούς και αυτοκαταστροφικούς ρόλους – απ’ όσα μπορώ να καταλάβω – αυτή τη φορά. Εmma Stone και Ryan Gosling λοιπόν, ή αλλιώς η Mia και ο Sebastian, είναι ένα ζευγάρι που ζει στη Νέα Υόρκη. Εκείνη σερβίρει καφέδες και θέλει να γίνει ηθοποιός, ενώ εκείνος είναι μουσικός της τζαζ. Καθώς η δόξα τους χτυπάει την πόρτα, κάπου χάνουν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Δες τα τρέιλερ – στα οποία τραγουδούν οι ίδιοι οι ηθοποιοί  – και θα καταλάβεις γιατί ανυπομονώ να έρθει ο Δεκέμβρης.