TRAILERS

Ο Denzel Washington και η Viola Davis σε μια ταινία άξια για Όσκαρ- Δες το trailer

Στο ρόλο ενός μαύρου παίκτη του baseball που αναγκάζεται να παρατήσει τα πάντα, στην προσπάθειά του να παρέχει στην οικογένειά του τα προς το ζην στο Πίτσμπουργκ του 1950, θα δούμε τον διάσημο ηθοποιό, Denzel Washington, μαζί με την επίσης αγαπημένη Viola Davis.

Η ταινία “Fences”, που αποτελεί και την τρίτη σκηνοθετική κινηματογραφική προσπάθεια του ηθοποιού, περνά στη μεγάλη οθόνη, 6 χρόνια μετά το θεατρικό “ανέβασμα” του σεναρίου του August Wilson στο Broadway, το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Για τη θεατρική εκδοχή του έργου, στο οποίο επίσης πρωταγωνιστούσαν οι δύο ηθοποιοί, ο Denzel Washington και η Viola Davis τιμήθηκαν με τα βραβεία καλύτερου και καλύτερης ηθοποιού, αντίστοιχα.

Κάποιοι άνθρωποι χτίζουν φράχτες για να κρατήσουν μακριά άλλους ανθρώπους, ενώ άλλοι τους χτίζουν για να κρατήσουν μαζί τους τους ανθρώπους“, θα ακούσουμε κάποια στιγμή στην ταινία, φράση που μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του φιλμ θα γίνει σε περιορισμένες αίθουσε στις 16 Δεκεμβρίου, μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, οπότε και θα ξεκινήσει να παίζεται κανονικά.

Δες το συγκινητικό trailer: