CHARLIZE THERON

Η Charlize Theron δίνει άλλο νόημα στη φράση “πολεμάει σαν κορίτσι”

Όταν σκέφτεσαι την Charlize Theron το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η ψηλόλιγνη, κομψή σιλουέτα της, τα καταγάλανα μάτια της και το εντυπωσιακό χαμόγελό της.

Και μετά θυμάσαι την εντυπωσιακή της ερμηνεία στην ταινία ”Mad Max: Fury Road” και παθαίνεις εμπλοκή με την απίστευτη ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε μια τόσο σκληρή και δυνατή ηρωίδα on camera. Η τελευταία της ερμηνεία στην ταινία ”Atomic Blonde” ως μυστική πράκτορας ανεβάζει και άλλο την πήχη καθώς, όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, η Charlize έκανε τρελή προπόνηση και γύρισε μόνη της όλες τις σκηνές μάχης.

Best way to win a fight? Fight like a girl

Αυτό ήταν το μήνυμά της στο instagram, κάτω από το βίντεο που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με αυτό.

Όπως διαβάζουμε στο Esquire οι σκηνές μάχης δεν είχαν σκοπό να βγουν τόσο σκληρές. H αρχική χορογραφία μάλιστα ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που βλέπουμε στο teaser trailer. Αλλά όταν εμφανίστηκε η θεά Charlize, που έχει τεράστια εμπειρία με ανάλογες σκηνές και είδαν τις δυνατότητές της στη μάχη, αποφάσισαν να τολμήσουν πιο δύσκολες κινήσεις. Απέφυγαν τη διακοπή των γυρισμάτων και την αντικατάστασή της από κασκαντέρ και την άφησαν να ολοκληρώσει τη σκηνή μόνη της.

Η χορογραφία της μάχης έχει βασιστεί στον τρόπο που θα χρησιμοποιούσε μια γυναίκα το σώμα της σε μια ανάλογη φάση, όταν δηλαδή ο άντρας χρειάζεται να ρίξει μια γροθιά, εκείνη θα απαντούσε με δύο-τρεις και θα χρησιμοποιούσε το περιβάλλον γύρω της ως αμυντικό μηχανισμό.

Μάλιστα αναφέρουν ότι γυρνούσαν τη σκηνή ξανά, ακόμα κι αν η Charlize τα είχε κάνει όλα σωστά, ”Οι κασκαντέρ δέχτηκαν τόσα χτυπήματα, που χρειάστηκε να τους αγοράσω αρκετό αλκοόλ για να με συγχωρέσουν” λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Αυτό που την βοήθησε να μάθει τις δύσκολες χορογραφίες είναι η πειθαρχία που είχε από τα μαθήματα μπαλέτου αλλά και η προπόνηση με 8 διαφορετικούς εκπαιδευτές ενώ μοιράστηκε το γυμναστήριο με τον Keanu Reeves, που ετοιμαζόταν για την ταινία ”John Wick 2”.

Για να καταλάβεις για τι μιλάμε, πάτησε play στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμάσου για την πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου.