CHARLIZE THERON

Bombshell: Αγνώριστη η Charlize Theron στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

H αληθινή και σχετικά πρόσφατη ιστορία με το σκάνδαλο του μεγιστάνα του καναλιού Fox και τις μηνύσεις που δέχτηκε από υπαλλήλους για σεξουαλική κακοποίηση, θα πάρει σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη. Το πρώτο trailer δεν έχει πολλά λόγια αλλά έχει πολλή ένταση και αρκετή δόση ομορφιά, εφόσον οι πρωταγωνίστριες της ταινίας Bombshell είναι οι Charlize Theron, Nicole Kidman και Margot Robbie.

Οι πρώτες δύο υποδύονται τις παρουσιάστριες Megyn Kelly και Gretchen Carlson ενώ ο ρόλος της Robbie ανήκει στη μυθοπλασία και εξυπηρετεί το σκοπό της ταινίας. Αυτές οι τρεις γυναίκες αποφάσισαν να καταγγείλουν τον πρόεδρο του πολυ-τηλεοπτικού καναλιού Fox, Roger Ailes, τον οποίο θα υποδυθεί ο John Lithgow, και να τον εκθρονίσουν.

Δες κι αυτό: Οι “Μικρές Κυρίες” επιστρέφουν και το trailer μας γύρισε στην παιδική μας ηλικία

 

H Charlize Theron μίλησε πρόσφατα για το ρόλο της σε συνέντευξη λέγοντας ότι: «Δεν ήξερα πόσο πολύπλοκη ήταν η κατάστασή της και νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο δε μιλούσε ανοιχτά για αυτό που της συνέβαινε. Ήταν όμως σε μία πολύπλοκη θέση και σαν άνθρωπος και έχω μεγάλη ενσυναίσθηση για αυτό. Δεν πιστεύω ότι το κατανόησαν πολλοί αυτό». Στο ίδιο κλίμα μίλησε και ο Lithgow, λέγοντας πως αυτή η ταινία δεν έχει να κάνει τόσο με το μεγιστάνα, όσο με το θάρρος αυτών των γυναικών (6-7 συνολικά) να πουν την ιστορία τους και να τον αντιμετωπίσουν.

Διάβασε κι αυτό: Οι ηρωίδες του Tarantino και η αμφιλεγόμενη σχέση του μαζί τους

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Jay Roach, που βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες “Austin Powers” και “Meet the Parents” ενώ το υπόλοιπο cast αποτελείται από τη Kate McKinnon, Allison Janney, Connie Britton, Rob Delaney και τον Malcolm McDowell ως Rupert Murdoch. Να θυμίσουμε ότι η ταινία βασίστηκε στη σειρά της Showtime, “The Loudest Voice”, με τον Russel Crowe και τη Naomi Watts, αλλά οι κριτικές ήταν πολύ κακές. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP