BRAD PITT

Brad Pitt και Leonardo Di Caprio μαζί στη νέα ταινία του Quentin Tarantino

ap

Brad και Leo, Leo και Brad, δύο ονόματα γραμμένα με χρυσά γράμματα στο σύγχρονο αμερικανικό κινηματογράφο αλλά και στην καρδιά μας. Σ' έναν από τους δύο σίγουρα έχεις αδυναμία. Έχεις κάνει όνειρα γι' αυτόν. Ή και για τους δύο, γιατί να διαλέξεις δηλαδή;

OK, ας σοβαρευτούμε τώρα.

Αυτός ο άγιος πλην παλαβός άνθρωπος που λέγεται Quentin Tarantino και ώρα του καλή, πέτυχε το μέχρι σήμερα ακατόρθωτο. Να βάλει δηλαδή τους δύο μεγάλους σταρ στην ίδια μαρκίζα. Η νέα του ταινία, το Once Upon a Time In Hollywood το οποίο θα πραγματεύεται τα τρομερά έργα και τις φοβερές ημέρες αυτού του σατανά του Charles Manson, θα τους έχει στο καστ.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο πολύ χαρούμενος όσο γι’ αυτή τη δυναμική ένωση του Di Caprio και του Pitt» είπε ο σκηνοθέτης και συμφωνούμε απόλυτα. 

Αχ, παλιός καλός Brad.

Η υπόθεση τοποθετείται χρονικά στα 1969, στην τοποθεσία Λος Άντζελες. Είναι η στιγμή που ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει την ανατριχίλα για όλα αυτά τα ειδεχθή που σκέφτηκε και έπραξε ο Charles Manson και η φαμίλια του με αποκορύφωμα το λουτρό αίματος μέσα στο οποίο πνίγηκαν εννιά άτομα, μεταξύ των οποίων η 8 μηνών εγκυμονούσα σύντροφος του Roman Polanski, Sharon Tate. O Di Caprio θα ενσαρκώσει τον Rick Dalton, πρώην τηλεοπτικό σταρ μιας σειράς γουέστερν και ο Brad Pitt τον αντικαταστάτη του.

«Δουλεύω το σενάριο εδώ και πέντε χρόνια, έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στο Λος Άντζελες και το 1969 ήμουν 7 ετών. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλιγουντ που δεν υπάρχει πια. Και δεν θα μπορούσα να είναι πιο χαρούμενος με αυτή την ομάδα», δήλωσε ο καλός μας ο Quentin.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Images