OPINIONS

Τα πράγματα που δε μου αρέσει να κάνουν οι γυναίκες

Είμαστε γυναίκες και χαρακτηριζόμαστε από θηλυκότητα. Δεν πρέπει να την χάνουμε εντελώς. Πρέπει να ξέρουμε να ντυνόμαστε ωραία, να έχουμε τρόπους και να μην ξεφτιλίζουμε τον εαυτό μας. Να το κάνουμε για εμάς, όχι για τους άλλους.

Όσον αφορά στο πως να ντύνεται μια γυναίκα αυτό που πρέπει να προσέξει είναι να μην είναι πρόστυχη. Σέξι, θηλυκή αλλά όχι κραυγαλέα.

Δεν μπορώ να βρίσκομαι στο αμάξι μου, να γυρίζω το κεφάλι μου αριστερά και να βλέπω μια γυναίκα να σκαλίζει τη μύτη της με το μικρό της δαχτυλάκι. Αηδία.

Και επίσης δεν μου αρέσει να έχει έξω 30 βαθμούς και μέρα μεσημέρι να φοράει μπότα μέχρι το γόνατο. Κατανοώ να έχουμε μπερδευτεί με τον καιρό αυτή την περίοδο, να βάζουμε λάθος ρούχα αλλά η μπότα μέχρι το γόνατο είναι υπερβολική, τουλάχιστον μέρα μεσημέρι.

Και εγώ γυναίκα είμαι και είμαι αλληλέγγυα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα πούμε. Ακολουθούν τα πράγματα που δε μου αρέσει να κάνουν οι γυναίκες.

Να φοράνε μαύρο σουτιέν κάτω από άσπρο φανελάκι

 

Αφού δεν είναι ωραίο το ρημάδι γιατί το βάζεις; Ποια γυναίκα θέλει να φαίνονται τα εσώρουχα της;  Γι’ αυτό τα λένε και εσώρουχα, μέσα από τα ρούχα. Το θεωρώ αντιαισθητικό.

Να βάφονται υπερβολικά

 

Ε δε μπορώ. Κάθομαι στο λεωφορείο και βλέπω smokey eye, έντονο κραγιόν με περίγραμμα χειλιών και ρουζ που καλύπτει όλο το πρόσωπο. Είναι εικόνα αυτή;

Να φοράνε μπότα μέχρι το γόνατο ενώ έξω έχει 26 βαθμούς

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Σου λέει κάτι;

Να μασούν με ανοιχτό το στόμα

Ο σπαστικός ήχος του μασίματος τσίχλας ή οποιασδήποτε άλλης τροφής μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.

 

Να φοράνε σουτιέν για μπλούζα

Τελευταία σε μπαρ και clubs έχω δει αρκετά σουτιέν να φοριούνται σαν crop top. Όσο και να προσπαθήσεις το εσώρουχο, μπλούζα δεν γίνεται, φίλη μου.

Να μην φοράνε αποσμητικό και να μυρίζουν ιδρώτα

Μου κάνεις πλάκα;

Να κάνουν αηδιαστικά πράγματα (βλέπε: σκάλισμα μύτης, ρέψιμο και άλλα που δεν είναι της παρούσης)

Κι αν τόση ώρα με λες υπερβολική λογικά τώρα πρέπει να έχουμε ταυτιστεί.

Να προσποιούνται πως είναι λιώμα ή πως θα λιποθυμήσουν

 

Από το σχολείο έχεις και έχω συναντήσει τέτοιου είδους συμβάντα. Στο σχολείο σε κάθε διάλειμμα όλο και κάποια θα έλεγε πως σβήνει, χάνεται. Η εξέλιξη τους; Τώρα συνεχώς είναι δήθεν λιώμα και έχουν τάση προς εμετό.

Να βρίζουν

Μου έχουν φύγει και μένα πολλές φορές κάτι ψιλά αλλά είναι πολύ άσχημο για μια γυναίκα να βρίζει.

Και αφού τα είπαμε καλά καλά, μπορεί να με είπατε κακιά αλλά ξέρετε πως έχω δίκαιο. Ελπίζω αύριο στο 550 ή το 10 να έχετε διαβάσει όλες Ladylike. Θα σας εξετάσω!