OPINIONS

Γιατί θα ήθελα να είμαι μια τρίχα από το κορμί του Σάκη Ρουβά

Μπορεί να είναι 43 χρονών, να έχει αφήσει λίγο μούσι, να έχει τρία παιδιά με την Κάτια, να μην σκίζει 10δες μπλουζάκια στις συναυλίες του αλλά εγώ ακόμη είμαι ρουβίτσα (και δεν είμαι δεκαπέντε χρονών) και θα ήθελα να ήμουν ΕΣΤΩ μια τρίχα στο κορμί του. Οποιαδήποτε τρίχα, μικρή- μεγάλη, σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος του- από το δαχτυλάκι του ποδιού του μέχρι το στήθος... Απλά να είμαι κοντά του και να μου τραγουδάει ''Σε θέλω σαν τρελός''. Δεν ζητώ κάτι παραπάνω.

Από μικρή έτρεχα στις συναυλίες του στην Κύπρο, 14 χρονών κάπου εκεί, έκλαιγα για μέρες στα γόνατα της μητέρας μου για να με αφήσει να πάω να τον δω στο ΓΣΠ (γήπεδο Λευκωσίας) και να μου πληρώσει το εισιτήριο που είχε τότε 20 λίρες κι ας έφευγα από τις 11 το βράδυ.

Δεν ήθελα κάτι παραπάνω από το να με βγάλει στην σκηνή και να μου τραγουδήσει το ”Το χρόνο σταματάω”, να μου ρίξει ένα κομμάτι από το μπλουζάκι του, να μου δώσει για λίγο το χέρι του, να μου ρίξει μια ματιά καταλάθος ή έστω να μου πετάξει λίγο από τον ιδρώτα του. Ήταν και θα είναι όνειρο ζωής.

Η μαμά και πολλοί άνθρωποι από το κοντινό μου περιβάλλον, μου είχαν τονίσει πως όταν μεγαλώσω θα μου περάσει αυτό το ντέρτι με τον Σάκη και πως αυτό το ”τρελό πάθος” είναι για τις μικρές ρουβίτσες. Ποτέ μου δεν το πίστεψα και ποτέ μου δεν θα το πιστέψω.

Έλα που έχω μεγαλώσει και ακόμη βάζω στο Youtube την playlist του που διαρκεί δύο ώρες, που ακόμη τρέχω στο Σύνταγμα για να τον δω να τραγουδάει και να κάνει την έναρξη της φωταγώγησης στην πόλη μας και που θα τρέξω μέσα στις επόμενες μέρες για να τον δω στην ταινία του, Chevalier.

Θα έδινα τα πάντα λοιπόν για να ήμουν μια τρίχα στο κορμί του… Και σας εξηγώ γιατί:

Για να νιώθω τον ιδρώτα του όταν τραγουδά το Άντεξα

Και ποια ρουβίτσα δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο πλάι του και ακόμα καλύτερα να είναι μέρος του κορμιού του την ώρα που θα τραγουδάει το ”Άντεξα” και θα κουνάει το χέρι του πάνω- κάτω, φτάνοντας στα απόκρυφα σημεία του σώματος του; Την ώρα που θα πηδάει σαν τρελός και θα δίνει όλο του το πάθος στο στίχο ”Όμως εγώ πως να στο πω είχα διαλυθεί όσο εσύ σε άλλα χέρια ήσουν ηδονήηηηηηηηη”; Να σου πω εγώ, καμιά.

Και εσείς που δεν είστε ρουβίτσες και κοροϊδεύετε μάθετε πως ο Θεός μας έχει βγάλει 15singles, 14 άλμπουμ,9 συλλογές τραγουδιών, έχει κερδίσει 30 βραβεία για την ερμηνεία του, για τα βιντεοκλίπ του, για την ομορφιά του και έχει παίξει σε 8 ταινίες στον κινηματογράφο. Σας αποστόμωσα ή ακόμη;

Για να αρπάζω πρώτη το μπλουζάκι

 

Ποτέ μου δεν κατάφερα να πάρω αυτό το άσπρο, αμάνικο, v μπλουζάκι. Ούτε ένα τόσο δα κομματάκι. Αυτό θα πει ατυχία. Πάντα πήγαινα στις συναυλίες με αυτή την ελπίδα. Ήθελα να το πάρω για να κοιμάμαι μαζί του κάθε βράδυ, να μυρίζω την κολόνια του και να ονειρεύομαι πως έχω πάρει την θέση της Κάτιας. Όχι για πάντα δεν είμαι πλεονέκτης, μόνο για μια ώρα. Άντε καλά για ένα 24ωρο για να προλάβω να τα πούμε και λιγάκι.

Για να τον βλέπω κάθε μέρα γυμνό

Και τι δεν θα έδινα για να βλέπω καθημερινά τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του τυλιγμένους με μια πετσέτα… Ακόμη και στα 43 του (κάποιες λένε πως είναι μεγάλος πια) κρατιέται μια χαρά και κάνει πολλές γυναίκες να παραληρούν στο όνομα του.

Για να ακούω τους χτύπους της καρδίας του πιο δυνατά

Θέλω όταν τραγουδάει το ”Σ’ έχω ερωτευτεί” με την μοναδική χροιά του και αυτό το ερωτεύσιμο βλέμμα του, να μπορώ να ακούω και να μετράω έναν έναν τους χτύπους της καρδίας του, τικ-τακ!

Για να αναπνέουμε μαζί

Την ώρα εκείνη που θα τραγουδάει τόσο κοντά στο μικρόφωνο το Θέλεις ή δεν Θέλεις και θα αφήνει την πνοή του, κάνοντας μικρές ανασούλες. Εκείνη την στιγμή να μπορώ να παίρνουμε ανάσες μαζί.

Για να κάνουμε μπάνιο μαζί

Εκεί θα είναι η στιγμή μας. Ο Σάκης και εγώ (τρίχα). Εκεί θα ζήσω τον απόλυτο έρωτα. Θα απολαμβάνουμε μαζί το μπάνιο μας και θα με τρίβει να καθαρίσω. Όνειρό ζωής.

Για να μπαίνω εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνον και στην Κάτια

Λένε πως μικρό ή μεγάλο το εμπόδιο είναι εμπόδιο. Σωστά; Τότε και μια τριχούλα θα μπορούσε να είναι εμπόδιο ανάμεσα στο Σάκη και στην Κάτια. Και θα με πεις κακιά που θέλω να τους χωρίσω. Αυτή όμως μας τον πήρε πρώτη το 2003 όταν του είχε ρίξει χαστούκι σε εκείνο το διαφημιστικό . Εγώ τον ήθελα πριν γεννηθεί και αυτή μου τον πήρε μέσα από τα χέρια μου. Τον είχα. Θα τον έριχνα μια μέρα αν δεν ήταν η Κάτια ανάμεσα μας. Και ποτέ μου δεν θα του τολμούσα να του ρίξω χαστούκι.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες ατελείωτες για μένα και τον Σάκη αλλά με πιέζει ο χρόνος. Και όπως κατάλαβες αν αποφασίσει ο Σάκης να μου κάνει την πρόταση να γίνω η τρίχα στο κορμί του, δεν θα αρνηθώ για όλα τα πιο πάνω.