OPINIONS

Πώς να κρατήσεις το καλοκαίρι για πάντα

Είσαι από τις γυναίκες που θα ήθελες 365 μέρες να είναι καλοκαίρι, να τρέχεις στις παραλίες, να πίνεις κοκτέιλ, να κάνεις ηλιοθεραπεία και να χορεύεις μέρα- νύχτα στα beach bar. Υπάρχει τρόπος να νιώθεις το καλοκαίρι για πάντα στη ζωή σου ή έστω για λίγο ακόμα, όχι ακριβώς όπως θα ήθελες αλλά με εναλλακτικούς τρόπους.

Τι άσχημο συναίσθημα, να ξέρεις πως σε 8 μήνες και κάτι μερούλες θα φορέσεις ξανά το αγαπημένο σου ολόσωμο μαγιό με τα κρόσσια στο στήθος; Και ακόμα πιο άσχημο είναι να κρεμάζεις στην πάνω ντουλάπα τα καλοκαιρινά σου συνολάκια. Και ήταν πολύ ωραία φέτος, εκείνα που αγόρασες…

Δεν πειράζει όμως, μη μου στεναχωριέσαι. Για σένα που ακόμη ο μήνας έχει 36 Αυγούστου, βρήκαμε εναλλακτικές ιδέες για να νιώθεις το καλοκαίρι για πάντα.

1. Άφησε την ντουλάπα σου όπως είναι

ΜΗΝ μετακινήσεις τα ρούχα στην πάνω ντουλάπα. Πρόσθεσε απλά μερικά ρούχα χειμωνιάτικα ανάμεσα στα καλοκαιρινά για να μην πουντιάσεις.

2. Μην φυλάξεις το αντηλιακό σου αλλά λούσου το όπως κάνεις με το παιδί σου

 

Απλό. Υπάρχει πιο ωραία μυρωδιά και πιο σημαδιακή για το καλοκαίρι από αυτήν του αντηλιακού;

3. Αν έχεις μια πισίνα στο σπίτι είσαι έτοιμη για το παντοτινό καλοκαίρι

Αν έχεις πισίνα σε βλέπω να ζεις το απόλυτο καλοκαίρι για μια ολόκληρη ζωή. Μόνο που θα την βλέπεις, θα νιώθεις το καλοκαίρι. Ξαπλώνεις και λιγάκι στην ξαπλώστρα και όλα είναι τέλεια. Αν πάλι δεν έχεις αγόρασε μια μικρή από τα jumbo και συνδύασε την με το επόμενο βήμα.

4. Αν δεν ξέρεις να φτιάχνεις κοκτέιλ στο σπίτι, καιρός να μάθεις

Σχολάς το μεσημεράκι, φτιάχνεις το κοκτέιλ σου και ξαπλώνεις στην αναπαυτική καρέκλα στο μπαλκόνι ή στην πισίνα. Το απολαμβάνεις. Αυτό είναι, είσαι μόνο εσύ και το καλοκαίρι σου. Όλα καλά.

5. Πήγαινε για ποτό το βράδυ στην Γλυφάδα, όσο πιο κοντά στη θάλασσα

Μην πας από τώρα να βολτάρεις στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα. Πήγαινε λιγάκι Γλυφάδα και απόλαυσε την θέα στη θάλασσα. Δεν ξεκίνησες να νιώθεις πάλι το καλοκαίρι από την αρχή;

6. Δεν χρειάζεται να φοράς σουτιέν κάτω από τις μπλούζες αλλά μαγιό. Είναι και σέξι

Κανείς δεν θα σε κοροϊδέψει και θα μπορείς να το κάνεις ολόκληρο το χειμώνα γιατί ούτε που θα φαίνεται. Εξάλλου είναι τόσο σέξι.

7. Γέμισε το δωμάτιο σου με αφίσες από νησιά και κρέμασε κοχύλια

 

Ε δεν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Μια αλλαγή την χρειάζεσαι. Δεν χρειάζεσαι πολλά, αγόρασε μερικές αφήσεις ή κάδρα με θέα την θάλασσα ή νησιά, κρέμασε λίγα κοχύλια και καμιά ομπρέλα άμα θες και είσαι έτοιμη για το καλοκαίρι των 365 ημερών.

8. Ήχος κλήσης ” Τικα τακα τικα τακ”

Το τραγούδι αυτό σημάδεψε το καλοκαίρι του 2015. Δεν μπορείς να το ακούς και να μην κάνεις σκέψεις από αυτό το καλοκαίρι.

Καλό σου καλοκαίρι λοιπόν και πρόσεχε μην πνιγείς!