Η Kylie Jenner κυοφορούσε την επανάσταση των Kardashians. Ή μήπως όχι;

Ανάγκη για αποστασιοποίηση ή ένα ακόμα κόλπο marketing η απόκρυψη της εγκυμοσύνης της Kylie;

Τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα όταν η Νάνσυ - φανατική των Kardashians - μου έστειλε τα νέα για την Kylie Jenner και τη γέννηση του παιδιού της, ήταν ότι δεν περίμενα να κρύψει κάτι τόσο τεράστιο (#διπλής) από το κοινό της και ότι τελικά ίσως να μη θέλει να ξεπουλήσει τα πάντα για χάρη της αυτοκρατορίας που έχουν δημιουργήσει οικογενειακώς.

Γενικά, ήμουν θετικά διακείμενη ως προς το ότι κράτησε το στόμα της κλειστό εδώ και εννέα μήνες, δεδομένου ότι όλα τα μέλη της οικογένειας αυτής, ζουν μέσα από το να ενημερώνουν τον πλανήτη για το τι συμβαίνει στις ζωές τους.

Η Kylie έκανε μια μικρή επανάσταση και αποφάσισε να μην μιλήσει για τον καρπό του έρωτά της με τον Travis Scott, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διαφημίσει ρούχα εγκυμοσύνης, εστιατόρια, προϊόντα ομορφιάς, νοσοκομεία, ιατρικές υπηρεσίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Θεώρησα, λοιπόν, αρκετά τίμιο από μεριάς της, να επιλέξει να μην βγάλει μερικά (ακόμα) δισεκατομμύρια δολάρια εκθέτοντας την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της - όπως είπε και η ίδια.

Βέβαια, την ανακοίνωση της γέννας της, ακολούθησε και ένα 11λεπτο βίντεο, στο οποίο ενημερωθήκαμε για όλα όσα είχαμε «χάσε» τόσο καιρό.

Η Kylie Jenner είναι 20 ετών και η μόνη εκ των Kardashians που έχει δηλώσει με τέτοιο ζήλο ότι θα προτιμούσε να ζει μια κανονική ζωή και όχι αυτή που επέλεξαν οι συγγενείς της, πράγμα που την «αναγκάζει» να εκτίθεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως μέχρι τώρα δεν έχει δείξει να στηρίζει την δήλωσή της αυτή, αφού εκμεταλλεύεται στο έπακρο την απήχηση που έχει στον κόσμο και μοσχοπουλάει όλη της την ύπαρξη. Είναι η μητρότητα μια κατάσταση που θα την συνετίσει ή ακόμα και η επιλογή της να πάρει τις αποστάσεις της τους τελευταίους εννέα μήνες, ήταν κομμάτι ενός ακόμα καλοσχεδιασμένου κόλπου μάρκετινγκ;

Όποια κι αν είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, το γεγονός είναι ότι η δύναμη των Kardashians είναι τέτοια, ώστε μπορούν να αποκρύψουν ακόμα και τον ερχομό μιας νέας ζωής στον κόσμο, διαστρεβλώνοντας έτσι κατά πολύ την έννοια του reality που τις ταΐζει τόσα χρόνια.

Θα κάνει άραγε την αρχή η Kylie Jenner παίρνοντας τη ζωή της (και της κόρης της) στα χέρια της, ή είναι τόσα πολλά τα λεφτά που δεν πειράζει να θυσιαστεί ένα ακόμα παιδάκι στο βωμό τους;

TAGS:

Μάριον Παλιούρα

"Το παίζει έξυπνη", "πουλάει πνεύμα", "δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω". Αυτά είναι τα σχόλια οικογένειας, φίλων και γνωστών για τη Μάριον Παλιούρα. Δε μπορούσε να είναι μια απλή Μαρία, γεγονός που οι δικοί της κατάλαβαν από νωρίς και της άλλαξαν κατάληξη. Γράφει από ψυχοβγαλτικά κείμενα μέχρι κριτική για την Kim Kardashian. Μιλάει πολύ και ονειρεύεται να κάνει ραδιόφωνο, να μεταγλωτίσει cartoon και να γράψει ένα βιβλίο, του οποίου την ιστορία ξέρει ήδη, αλλά βαριέται να καταγράψει. Η αναβλητικότητα θα μπορούσε να είναι το μεσαίο της όνομα, εκτός αν πρόκειται για ταξίδια, θέατρο ή σινεμά. Είναι περήφανη για το nakedathens και για το ότι βρήκε δουλειά πριν καν πάρει το πτυχίο της από τα ΕΜΜΕ. Δίδυμος με ωροσκόπο Τοξότη, καταλάβατε.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ