WATCHLIST

Τι έπαθε ο Σάκης Ρουβάς στο πρώτο live show του X-Factor;

Χθες το βράδυ, όλοι κολλήσαμε στις τηλεοράσεις μας για να παρακολουθήσουμε στο ΣΚΑΙ το πρώτο live show του X-Factor, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Γαλατσίου, και παρόλο που η είσοδος του Σάκη Ρουβά πάνω στη σκηνή ήταν άκρως εντυπωσιακή, παρόλα αυτά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε.

Αρχικά ας πάρουμε μία γεύση από την είσοδο του μεγάλου σταρ, όπως τη μοιράστηκε και ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram.

A video posted by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

 

Δεν μπορείς να πεις, είναι θριαμβευτική, όμως (γιατί πάντα υπάρχει ένα “όμως” και ένα “αλλά”) θα θέλαμε να δούμε λίγη ανατροπή στις οθόνες μας για να έχουμε κάτι να συζητάμε. Έτσι, λοιπόν, έχουμε να προτείνουμε στους ιθύνοντες του show την επόμενη φορά να γίνουν τα εξής:

1. Να γίνει live απαγγελία του “Άξιον Εστί” μέσα σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα από strobe lights. Γιατί όχι και μία διασκευή από Δημήτρη Κοντόπουλο;

2. Να εμφανιστεί ο Σάκης, όχι με κοστούμι και γυαλιά aviators, αλλά με περιβολή χορού αρχαίας τραγωδίας και στεφάνι στα μαλλιά.

3. Να μεταφερθεί το show στην Επίδαυρο. Γιατί τι Γαλάτσι – τι Επίδαυρος;

4. Η ανακοίνωση γι αυτόν που αποχωρεί να είναι ένα πιο μουσικοχορευτικό act και ίσως μια παραλλαγή του “θα σε φάω θα σε φάω, να το ξέρεις θα σε κάνω μια μπουκιά”

Στην ερώτηση, λοιπόν, τι έπαθε ο Σάκης Ρουβάς στο πρώτο live show του X-Factor, η απάντηση είναι πως στάθηκε ακόμα μια φορά στο ύψος του – γιατί ναι είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας σταρ της εποχής μας – αλλά δεν πρωτοτύπησε. Σάκη την επόμενη φορά περιμένουμε κάτι παραπάνω από εσένα.

Με αγάπη,

μια ρουβίτσα ετών 35.