OPINIONS

Το δικό μας καλωσόρισμα στη Μαίρη Συνατσάκη

Τα έχεις μάθει τα νέα μας; Η ομάδα του Ladylike.gr μεγάλωσε. Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τη Μαίρη. Επίθετα δε χρειάζονται. Στις παρέες χρησιμοποιούν τα μικρά ονόματα. Και επειδή εμείς είμαστε ομάδα που κάνει παρέα και παρέα που κάνει ομαδικό παιχνίδι θέλουμε να συμπεριφερόμαστε στα νέα μέλη κάπως έτσι. Η Μαίρη μπαίνει στην παρέα γιατί μας ταιριάζει και της ταιριάζουμε. Είμαστε ένα ετερόκλητο σύνολο και οι διαφορές μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Τα διαφορετικά μας στοιχεία είναι η έμπνευσή μας και οι απόψεις μας η βάση της δημιουργικότητάς μας αλλά και η πηγή του σεβασμού που τρέφει η μία προς την άλλη.

Η Μαίρη είναι από σήμερα το ένατο μέλος της ομάδας του Ladylike. Γνωριζόμαστε λίγο όμως δε χρειάζεται και πολύ για να καταλάβεις. Από τις πρώτες ματιές μπορείς να καταλάβεις πολλά. Χρειάζονται ελάχιστα δευτερόλεπτα για να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν που βρίσκεται απέναντί σου. Δύσκολα αλλάζει, ελάχιστες φορές έχεις κάνει λάθος. Η γιαγιά μου λέει πως ο άνθρωπος φαίνεται από τα μάτια. Τα δικά της μάτια (χωρίς eyeliner για να μην μπερδευτώ) εκπέμπουν ειλικρίνεια και ζεστασιά. Μας είναι αρκετό.

Μαίρη καλώς όρισες.

Φιλιά, αγκαλιές, χαμόγελα.

Συστάσεις.

Χαμόγελα, αληθινά χαμόγελα.

Μαίρη να σου γνωρίσουμε το Ladylike.

Και να σου πω κάτι; Μαίρη μην ακούς. Ξέρεις γιατί μας αρέσει τόσο πολύ; Γιατί μας μοιάζει. Έχουμε κοινές συνισταμένες. Για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα το έχει παλέψει. Και το έχει παλέψει μόνη της. Έχει δουλέψει ώρες αμέτρητες. Μας μοιάζει σου λέω. Και παρά την επιτυχία της μένει σταθερή. Παραμένει ίδια. H Boo των 461k followers είναι ίδια με την Μαίρη των 10k followers όταν ποστάρει την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram 295 εβδομάδες πίσω.

Είναι μία από εμάς, είναι μία από εσάς. Ζει στον κόσμο μας. Όχι στον κόσμο της. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τους ίδιους προβληματισμούς, τις ίδιες ανησυχίες, παρόμοια ενδιαφέροντα και πάθος για όσα μας αρέσουν. Δε φοβάται να εκφράσει τη γνώμη για θέματα που πολλοί κάνουν στην άκρη.

Δε την πειράζει να γελάσει δυνατά, να κάνει πλάκα, να ντυθεί Κhaleesi από το Game Of Thrones (κι ας μην είναι Απόκριες κι ας έκλεισε το Τριώδιο). Είναι μέσα σε όλα. Το καλοκαίρι τρώει παγωτό χωνάκι και κάνει βόλτα στην Αθήνα, την Άνοιξη κάνει εκδρομές με αυτοκίνητο τραγουδώντας δυνατά από τη θέση του οδηγού, το φθινόπωρο μαθαίνει νέες συνταγές χωρίς κρέας γιατί εδώ και 9 μήνες είναι vegetarian και το χειμώνα φοράει κάλτσες-πιτζάμες και βλέπει ταινίες στον καναπέ αγκαλιά με χνουδωτή κουβέρτα.

Η Δήμητρα, η Νάνσυ, η Μάριον, η Μαριλέλλα, η Χριστίνα, η Δέσποινα, η Σία και η Έφη λέμε δυνατά Boo.