SHOPPING
SPONSORED

Οδηγός αγοράς: 10 items για τη shopping list του Απριλίου

Η περίοδος της άνοιξης είναι μια πολύ καλή στιγμή για ανανέωση. Η ημέρα μεγαλώνει, ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και κάπου ανάμεσα στα σχέδια που κάνουμε – αναπόφευκτα – για το καλοκαίρι που πλησιάζει, “ανοίγει” και η όρεξή μας για ψώνια. Ας το παραδεχτούμε. Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσουμε και την πανδημία που βρίσκεται στη ζωή μας για παραπάνω από έναν χρόνο, τότε γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό γιατί το shopping είναι μία από τις αγαπημένες μας διεξόδους.

Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία γυναικών που περνούν αρκετές ώρες της ημέρας χαζεύοντας online προκειμένου να ανακαλύψουν τα καλύτερα items για τη shopping list τους, να σου πούμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Το Golden Hall θα είναι – όπως όλα δείχνουν – πολύ σύντομα και πάλι κοντά μας και ήρθε η στιγμή να φτιάξουμε τη λίστα μας, περιμένοντας τη στιγμή που το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του για ασφαλές και ξέγνοιαστο shopping. Μέχρι τότε η αγαπημένη πια ενότητα του Golden Hall, το House of Style μάς δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα πρώτο διαδικτυακό window shopping.

Για να σε βοηθήσουμε, επιλέξαμε 10 items που αξίζουν σίγουρα μια θέση στην shopping list σου για τον Απρίλιο. Check.

Το glamorous φόρεμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Μεταλλικό ντραπέ φόρεμα με ντεκολτέ, ριχτά κοντά μανίκια και τιραντάκια που αφήνουν τους ώμους έξω για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα τo βρεις στο κατάστημα 5226 Celia Kritharioti στο Golden Hall.

To all day long φόρεμα που θα σου ‘λύσει’ τα χέρια

Μίνι φόρεμα Diesel από μαλλί μπουκλέ με κανονική εφαρμογή και μέση. Διαθέτει τσέπες και πίσω μέρος εξ ολοκλήρου από denim. Ένα ιδιαίτερο fashion item που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Το κόκκινο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει απ’ την ντουλάπα σου

Dsquared2 μερσεριζέ βαμβακερό φόρεμα, με κορδόνι που δένει στο κάτω μέρος και μεγάλο logo. Το must item για athleisure look, θα το βρεις στο Eponymo στο Golden Hall.

Το must have ανοιξιάτικο πουκάμισο

Γυναικείο μακρυμάνικο πουκάμισο με έντονες ρίγες από μαλακό, ελαφρύ ύφασμα και κομψό φινίρισμα. Στο κατάστημα Scotch & Soda στο Golden Hall θα βρεις το item που δεν θα θες να αποχωριστείς στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Το κόσμημα που θα ‘απογειώσει’ κάθε look σου

Από την designer Alexandra Tsoukala, αυτό το κόσμημα σε αποχρώσεις του μπλε που θυμίζουν θάλασσα και καλοκαίρι αξίζει μια θέση ψηλά στη shopping list του και μπορεί να κάνει upgrade σε κάθε look σου. Θα το βρεις στο The Greek Designers Store.

Το παντελόνι – πασπαρτού

Παντελόνι cropped σε γραμμή καμπάνα και κρεμ απόχρωση με λάστιχο στη μέση από την Wolford. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο. To key item στην ντουλάπα σου.

Το παντελόνι για τις βόλτες σου

Ψηλόμεσο, ελαστικό, push-up παντελόνι σε skinny fit γραμμή και μαύρο χρώμα. Ενισχύει τη σιλουέτα και σμιλεύει το σώμα. Φοριέται εύκολα τόσο στις προπονήσεις σας όσο και σε looks για εξόδους και βόλτες. Θα το βρεις στο Freddy.

Το νυχτικό για να είσαι στιλάτη και στον ύπνο

Στη Magnolia Grace Boutique στο Golden Hall θα βρεις αυτό το όμορφο νυχτικό φόρεμα με τιράντες και χιαστί στην πλάτη, σε γήινη απόχρωση. Η δαντέλα σε σχήμα V στο μπροστινό μέρος το κάνει να ξεχωρίζει.

Το δαχτυλίδι που θα φέρει την άνοιξη στο look σου

Δαχτυλίδι Optimism από την ομώνυμη συλλογή της Oxette, με χρωματιστά κρύσταλλα σε μπλε χρώμα, με ροζ χρυσή επιμετάλλωση. Η προσοχή στις λεπτομέρειες κάνει τη διαφορά και με αυτό το δαχτυλίδι θα αναβαθμίσεις κάθε look σου.

Το deco item με ‘άρωμα’ Ελλάδας για το σπίτι ή το γραφείο

Πορσελάνινο πιάτο της δημιουργού Liana Vourakis με τύπωμα ελληνικής σημαίας, με χρυσό πλαίσιο. Σε διαστάσεις 13×13, 21×21 και 27×27, μπορεί να διακοσμήσει τον προσωπικό και επαγγελματικό σoυ χώρο. Θα το βρεις στο κατάστημα Authentics by Liana Vourakis.