CELEBRITIES

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου. Κόντρα στην κόντρα

instagram.com/nikosmoutsinas

Πίστεψες ότι μία νέα κόντρα έχει γεννηθεί στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα κάτω από την ίδια στέγη; Λυπάμαι, αν σ’ το χαλάω αλλά κόντρα εδώ δεν θα βρεις. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ιωάννα Μαλέσκου φίλοι κολλητοί μπορεί να μην είναι αλλά ούτε κι εχθροί, αν και κάποιες δηλώσεις της Ιωάννας θα μπορούσαν να γίνουν η αιτία.

Στο περιοδικό «Τηλέραμα» η Ιωάννα Μαλέσκου είχε ερωτηθεί για το αν χρωστά στη μετεγγραφή της από το Κρήτη TV στον ΣΚΑΙ στην προβολή που της έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

«Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα. Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει”; Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση» απάντησε.

Κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως βγήκαν τα μαχαίρια όμως ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με νηφαλιότητα θέτοντας τις βάσεις για το πιο ανώδυνο χειρισμό κόντρας στη σόουμπιζ.

Ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε στο περιοδικό «Τηλέραμα» εκ νέου και πήγε κόντρα στη (φημολογούμενη) κόντρα. Αν πήρε το μήνυμα η Ιωάννα μην με ρωτάς, θα δείξει.

Φέτος, ύστερα από χρόνια, βλέπουμε και νέα πρόσωπα ως κεντρικές παρουσιάστριες: Ιωάννα Μαλέσκου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δανάη Μπάρκα. Πώς σου φαίνεται η καθεμία;

Δεν παρακολουθώ ακριβώς την κάθε εκπομπή, δεν παρακολουθώ γενικά τηλεόραση, μόνο αυτά που μου «πετάνε» στον αέρα οπότε δεν μπορώ να έχω ακριβώς άποψη. Μου αρέσει που έχουν μπει καινούρια πρόσωπα, πολύ διαφορετικά. Σπάνε τα πρότυπα δεξιά κι αριστερά, οπότε αυτό είναι εξαιρετικό και είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουν κάτι να δώσουν, γιατί μιλάμε για προσωπικότητες που όλο κάτι φέρνουν. Ο μπουφές έχει ποικιλία φέτος.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό μας η Ιωάννα Μαλέσκου είπε πως δεν «χρωστάει» στον Νίκο Μουτσινά, ούτε σε κανέναν. Σε ενοχλεί όταν άνθρωποι που έκανες γνωστούς μέσα από την εκπομπή σου απαντούν έτσι;

Γενικά δεν θεωρώ ότι χρωστά κανείς σε κανέναν. Η τηλεόραση είναι πάρε δώσε. Όλοι έχουμε μια προσωπικότητα και κάτι να προσφέρουμε. Όταν κάνεις κάτι, είναι αυτό που λένε «κάνε το καλό και ριξ’ το στον γιαλό». Κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου ουσιαστικά. Είναι όλα ενέργεια. Οπότε, εάν εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, έχει τελειώσει, είσαι ΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται επί του θέματος «δεν χρωστάω σε κανέναν». Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα “Number 1 Radioshow είχε αναφέρει: «Αυτά είναι πολύ πάρε- δώσε και πολύ της στιγμής.

Δεν ξέρω αν ευθύνομαι εγώ ακριβώς για το ότι έχει η Ιωάννα εκπομπή στον ΣΚΑΙ, επειδή σχολιάζω πάρα πολλά πρόσωπα στη Χρυσή Τηλεόραση και δεν έχουν πάρει όλα εκπομπή. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω για την εκπομπή μου και από εκεί και πέρα το κανάλι, έκανε ό,τι ήθελε για το κανάλι.

Κοίταξε να δεις, έχει να κάνει με το τι πιστεύεις για τον εαυτό σου και το πόσο έχεις ανδρώσει τον εαυτό σου να είναι δυνατός και το πως θέλεις να πλασαριστείς. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό.

Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι. Άμα έρθει, ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ πολύ, άμα δεν έρθει ευγνωμοσύνη πάλι, μεγάλη μου χαρά.

Δεν ανοίγω παρτίδες. Είναι η αλήθεια. Χειριζόμαστε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ τον δικό μου, η Ιωάννα τον δικό της, εσύ τον δικό σου, η Έλενα τον δικό της. Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό το πράγμα. Δεν αισθάνθηκα κάτι».