VIRAL

Μητέρα κυοφορεί το παιδί του γιου της και – φυσικά – γίνονται viral

Καμια φορά - αν όχι πάντα - η ζωή έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία κι από τον κινηματογράφο και προκειμένου να μας σερβίρει τα πιο απίθανα σενάρια, έχει φροντίσει να χτίσει πίσω τους μια πολύ όμορφη ιστορία. Όπως και αυτή που ακολουθεί.

Η Κayla Jones ήθελε να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της, τον Cody. Δυστυχώς, όταν εκείνη ήταν 17 ετών, είχε κάνει μερική υστεροτομία (αποκοπή της μήτρας), γεγονός που έκανε το όνειρό τους σχεδόν αδύνατο. Η μόνη λύση που είχαν ήταν να βρουν μια παρένθετη μητέρα.

Επειδή τα ωάριά της δεν είχαν αφαιρεθεί, η Kayla μπορούσε να κάνει ένα βιολογικά δικό της μωρό, αλλά δεν μπορούσε να το κυοφορήσει. Όσο καιρό έψαχναν για μια κατάλληλη υποψήφια μητέρα, δεν είχαν βρει κάποια κατάλληλη γυναίκα για τον ρόλο αυτό. Έτσι είδαν με λίγο πιο σοβαρό μάτι την πεθερά της Kayla και μητέρα του Cody, την Patty.

H Patty μαθαίνει ότι είναι έγκυος

Tην πρώτη φορά, η προσπάθεια δεν πέτυχε και οι γιατροί ήταν αρκετά σκεπτικοί και διστακτικοί για τη συνέχεια. “Ήμασταν συντετριμμένοι, αλλά αποφασίσαμε να ξαναπροσπαθήσουμε. Τον Μάιο του 2017, μάθαμε πως περιμέναμε παιδί!“, λέει η Kayla.

 

Επτά μήνες μετά, ο Kross Allen Jone γεννήθηκε με καισαρική από την γιαγιά του, την Patty. “Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό το υπέροχο θαύμα. Δεν ήταν εύκολο να τον κάνουμε με παρένθετη μητέρα, και σίγουρα ήταν δύσκολο για την Patty, αλλά τώρα που τον έχουμε στα χέρια μας, βλέπουμε πως όλες οι δύσκολες μέρες άξιζαν τελικά“.