Μαμά και οι 6 γιοι δωρίζουν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό και γίνονται viral

Μια μαμά και οι 6 πανέμορφοι γιοι της γίνονται παράδειγμα προς μίμηση.

Ίσως να μην υπάρχει πιο σπουδαίο πράγμα για μία μητέρα από το να μάθει στα παιδιά της από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους τη σημασία του προσφέρειν, όσο και όπως μπορούν. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εμπεδώσουν το χαρακτήρα της προσφοράς από το να μυούνται σε αυτήν στην πράξη, μαζί με τη μητέρα τους.

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η Phoebe Kannisto, μητέρα 6 (!) αγοριών, η οποία είχε μια εξαιρετική ιδέα που συζήτησε με τα παιδιά της και αποφάσισαν όλοι μαζί να την υλοποιήσουν: αντί να κουρευτούν κάμποσες φορές μέσα στο χρόνο, θα μάκραιναν τα μαλλιά τους αρκετά ώστε όταν θα είναι αρκούντως μακριά να τα κόψουν και να τα δωρίσουν για καλό σκοπό.

Έτσι κι έγινε. Όταν τα μαλλιά όλων έφτασαν στο ύψος του στήθους, μαμά και γιοι πήγαν στο κομμωτήριο και τα έκοψαν, συλλέγοντας κατ' αυτό τον τρόπο αρκετά μέτρα φυσικού μαλλιού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή περουκών για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και όχι μόνο.

 

Η μαμά κοινοποίησε το πριν και το μετά στο facebook, τα social και mainstream Media έπαιξαν το θέμα σωρηδόν κι έτσι η μητέρα με τους 6 γιους έγιναν viral κι ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους υπόλοιπους.

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ