INSTAGRAM

Η Pink βρήκε το κόλπο για να μην ζηλέψει η κόρη της με τον ερχομό του δεύτερου μωρού στο σπίτι

Όσες έχουν γίνει μαμάδες για δεύτερη φορά γνωρίζουν ότι το να φέρει το δεύτερο μωρό στο σπίτι είναι μία κάπως περίεργη διαδικασία για το πρώτο παιδί και θέλει λεπτούς χειρισμούς τόσο εκείνη τη στιγμή όσο και στη συνέχεια για να μην αναπτυχθεί υπέρμετρη ζήλια από την πλευρά του πρώτου παιδιού προς το δεύτερο. Αν ψάχνεις, λοιπόν, το πώς θα κάνεις αυτή την κίνηση, η Pink σου έχει τον ιδανικό τρόπο.

Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια έφερε πριν λίγες μέρες στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που είναι το δεύτερο παιδί με με το σύζυγό της, Carey Hart. Πέντε χρόνια πριν το νεογέννητο James Moon, είχε γεννηθεί και η Willow η οποία αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο και όχι μοναδικό παιδί της οικογένειας – ένα κάποιο σοκ για τη Willow είναι αυτό σίγουρα.

Έτσι, η Pink σκέφτηκε (λογικά μαζί και με το σύζυγό της, για να μην τον βγάζουμε απ’ έξω) ένα κόλπο ώστε η Willow να αντιμετωπίσει καλύτερα τον ερχομό του δεύτερου μωρού στο σπίτι. Της οργάνωσε ένα πάρτι για να την βραβεύσει ως τη μεγαλύτερη αδερφή του James Moon! Μάλιστα, η τούρτα της έγραφε “Συγχαρητήρια μεγάλη αδερφή” και η Pink, που δημοσίευσε στιγμιότυπο από το πάρτι στο προφίλ της στο instagram, το ονόμασε “Big Sis Party”, δηλαδή το πάρτι της μεγάλης αδερφής.

 

Ευφάνταστο και πρακτικότατο!