SHOPPING

7 κουμπαράδες για το παιδί σου

Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης είναι η 31η Οκτωβρίου και το πιθανότερο είναι ότι στο άκουσμα και μόνο της λέξης "αποταμίευση" εσύ βάζεις τα γέλια. Παρόλα αυτά, το παιδί σου ξέρεις ότι είναι σημαντικό να μάθει τα οφέλη που έχει και είναι μια πολύ καλή αφορμή αυτή η Παγκόσμια Ημέρα για να του κάνεις ένα δώρο.

Κάναμε μια βόλτα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και εντοπίσαμε μερικούς πολύ ωραίους κουμπαράδες. Εκτός από έμπνευση για οικονομία, θα είναι και ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό στοιχείο στο παιδικό δωμάτιο.

Κουμπαράς γουρουνάκι >> 9.99€

Παίρνεις αυτόν τον κουμπαρά και λες πολύ απλά στο μικρό σου: “Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να ζωγραφίζεις. Θα έχεις τον δικό σου κουμπαρά γουρουνάκι με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρ’ τα μόνο όταν τα χρειαστείς”.

Κουμπαράς ESPIEL βάτραχος >> 18.40€

Με ύψος και πλάτος 12 εκατοστά, αυτός ο προσεγμένος κουμπαράς, είναι ιδανικός για το παιδικό δωμάτιο. Από υλικό που εξασφαλίζει ότι δε θα γίνουν ζαβολιές!

Kουμπαράς Bob Σφουγγαράκης >> 13.49€

Αυτός ο κεραμικός κουμπαράς έχει ύψος 17 εκατοστά και κεντρική φιγούρα τον Bob Σφουγγαράκη – Αστυνομικό. Τα χρήματα δεν έχουν κανένα φόβο!

Κουμπαράς γουρουνάκι S&P >> 15.21€

Αυτός ο κουμπαράς είναι μια πιο “ήσυχη” αλλά πολύ όμορφη επιλογή για το παιδικό δωμάτιο.  Είναι από πορσελάνη και έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Κουμπαράς γάτα >> 19.60€

Απλά φαντάσου τη λάμψη στα μάτια τους ενώ θα αντικρίζει ένα κουμπαρά σε σχέδιο μια χαριτωμένης γάτας με όμορφο μινιμαλιστικό design, που ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο ή δωμάτιο και θα φέρνει στο μυαλό τουνα τον γεμίζουν με τις ”πενταροδεκάρες” τους! Καθώς και τη χαρά όταν αυτός θα είναι πλέον αρκετά γεμάτος και θα έχει αποταμιεύσει το πρώτο, σημαντικό για αυτά, ποσό.

Κουμπαράς με ψηφιακό μετρητή >> 14.90€

Αν το καμάρι σου λατρεύει να έχει τον έλεγχο και έχει αδυναμία στις ψηφιακές συσκευές, τότε αυτός είναι ο ιδανικός κουμπαράς. Εμφανίζει το ακριβές ποσό που βρίσκεται μέσα στο δοχείο.

Kουμπαράς γουρουνάκι με σχέδια >> 23€

Ακόμα ένας κουμπαράς στο κλασικό σχήμα γουρουνάκι, που ταιριάζει σε παιδικά δωμάτια τόσο κοριτσιών όσο και αγοριών