ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Αυτός ο μπαμπάς έκανε το πιο όμορφο τατουάζ για τον γιο του

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να παλεύεις με μια ασθένεια που απειλεί τη ζωή σου, πόσο μάλλον αν είσαι ένα μικρό παιδί που δεν έχει προλάβει να ζήσει καν τη ζωή του και να κάνει όσα ονειρεύεται.

Όταν όμως έχεις απίστευτα δυνατούς γονείς δίπλα σου, που σε στηρίζουν και προσπαθούν να σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο για να πάρεις δύναμη και να συνεχίσεις τον δύσκολο αγώνα σου τα πράγματα, υποθέτουμε, γίνονται ένα τσικ πιο εύκολα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο John Marshall, ο 28χρονος πατέρας του 8χρονου Gabriel, ο οποίος αποφάσιε να κάνει ένα τατουάζ όμοιο με την ουλή που έχει ο γιος του στο κεφάλι, ύστερα από την επέμβαση που έκανε για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

Δύο χρόνια μετά την επέμβαση, ο μικρός Gabriel είναι καλύτερα στην υγεία του αλλά η αυτοπεποίθησή του είχε κλονιστεί εξαιτίας της ουλής, έτσι ο John σκέφτηκε την πιο ευφάνταστη λύση. “Του είπα ότι αν θέλει ο κόσμος να κοιτάει, τότε μπορεί να κοιτάει και τους δυό μας”, είπε ο ίδιος στο buzzfeed. Μάλιστα ανέβασε και σχετική φωτογραφία με αφορμή τη γιορτή του πατέρα σε ένα διαγωνισμό, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 5.000 ψήφους.

 

Είναι ή δεν είναι ξεκάθαρα ένας από τους καλύτερους μπαμπάδες της χρονιάς; #μονοαγαπη