ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο: Μεγάλα αγόρια μιλούν στις μαμάδες τους

Η σχέση των αρσενικών με τις μητέρες τους είναι πολύ εύκολα παρεξηγήσιμη από τις γυναίκες που σχετίζονται ερωτικά μαζί τους. Συχνά - πυκνά μπορεί να προκύψει μια κάποια αντιζηλία ανάμεσα σε μάνα και "νύφη", αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως είναι αρκετά τρυφερό και χαριτωμένο όταν οι άντρες αρπάζουν κάποια ευκαιρία που τους δίνεις για να εκφράσουν την αγάπη τους στις γυναίκες που τους έφεραν στον κόσμο.

Εμείς ζητήσαμε από τα μεγάλα αγόρια της 24Media, να κάτσουν σε μια καρέκλα που ήταν τοποθετημένη απέναντι σε μια κάμερα και να μιλήσουν στη μαμά τους με αφορμή τη σημερινή ημέρα. Να της πουν κάτι που δεν της έχουν ξαναπεί, ή κάτι που της λένε κάθε μέρα και θέλουν να το επαναλάβουν και για τη “Γιορτή της Μητέρας”.

Οι ηλικίες ποικίλλουν, οι απαντήσεις επίσης. Κάποιοι συγκινούνται, άλλοι στέκονται πιο “σκληροί” γιοι μπροστά στηνάλλοι ζήτησαν “να το ξαναπάμε” γιατί ξέχασαν να πουν κάτι που ήθελαν. Ορισμένοι είπαν όσα ήθελαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ κάποιοι άλλοι χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα λεπτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το βίντεο θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να συγκινηθείς.

Ευχαριστούμε πολύ τους: Μάνο Μίχαλο, Δημήτρη Πανταζή, Στέλιο Χαρτζουλάκη, Στέφανο Τριαντάφυλλο, Γιάννη Φιλέρη, Αλέξανδρο Τρίγκα, Γρηγόρη Μπάτη, Μάνο Χωριανόπουλο, Χρήστο Χατζηιωάννου, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Θοδωρή Ρούσσο.