ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Ο θηλασμός όπως πραγματικά είναι μέσα από 20 φωτογραφίες

"Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αισθάνομαι ότι υπάρχει  μια σαφής έλλειψη αυθεντικότητας στις φωτογραφίες με γυναίκες που θηλάζουν. Οι περισσότερες, είναι πολύ στιλιζαρισμένες, με σεξουαλική χροιά ή μη ρεαλιστικές. Πολλές είναι προϊόν φαντασίας" διαπιστώνει η Suzie Blake, συστήνοντας στο κοινό το νέο της project που έχει τον τίτλο "What Does Breastfeeding Look Like?"

Η Blake, ζει στην Αυστραλία και αφιερώνει πολλές ώρες της ζωής της στη φωτογραφία και τους δύο της γιους, τον τρίχρονο Maxilmiliano και των 8 μηνών Xavier. Μέσα από αυτή την καμπάνια της θέλει να ευαισθητοποιήσει για τον θηλασμό και να δείξει ότι δεν είναι όλα τόσο τέλεια όσο παρουσιάζονται. “Το project στοχεύει να παρουσιάσει τον θηλασμό μέσα στην όμορφη ακαταστασία του. Να δείξει τα κουρασμένα μάτια και την απουσία make up. Τις σταγόνες από γάλα και τα χάλια μαλλιά. Τη στιγμή που δίνεις όλο σου τον εαυτό στο δίχρονο παιδί σου ενώ ταυτόχρονα θηλάζεις το νεογέννητο αδερφάκι του. Τη στοίβα από άπλυτα πιάτα στην κουζίνα και τα άπλυτα στη γωνία” σημειώνει η Βlake χαρακτηριστικά.

Το project μετρά ήδη περισσότερα από 20 αληθινά πορτρέτα και η Blake θέλει ακόμα περισσότερα. Συγκεκριμένα, ζητάει την ενίσχυση του κόσμου για να ταξιδέψει στη Βρετανία και να βγάλει εκεί και άλλες γυναίκες την ώρα που θηλάζουν.

Και η ίδια έχει ποζάρει! Μπορείς να τη δεις στην κεντρική φωτογραφία του θέματος που διαβάζεις. Δες μερικές άλλες φωτογραφίες και βοήθησε αν θέλεις, στο Ιndiegogo!

 Danielle

 Georgia

 Nao

 Ambyr

 Kat

 Elena

 Amma

 Heather

 Sarah

 Mariah

 Kristie

 Angela

 Kimberley

 Susie

 Lena

 Catharina

 Jacqueline

 Marcella

 Nat

 Kym