CELEBRITIES

Μαρία Ηλιάκη: Ελβετία τέλος. Το τρυφερό μήνυμα στον σύντροφό της

Instagram.com/stelios.manousakis

Μία ευχάριστη ανακοίνωση μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στα social media ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου. Ο σύντροφος της παρουσιάστριας εργάζεται ως γυναικολόγος σε κλινική της Ζυρίχης κι έτσι μέχρι τώρα η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Μαρία Ηλιάκη και την κόρη τους, είχε ως βάση της την Ελβετία. Ο δρόμος της επιστροφής τους στην Ελλάδα, έχει πλέον ανοίξει, όπως ανακοίνωσε ο γυναικολόγος στο Instagram.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα», έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης στην ανακοίνωσή του, την οποία στη συνέχεια μοιράστηκε σε Instagram Story της η Μαρία Ηλιάκη.

«Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του», συμπλήρωνε πριν ανακοινώσει την νέα του επαγγελματική στέγη στην Αθήνα, ο Στέλιος Μανουσάκης.

Μαρία Ηλιάκη Instagram.com/marakiiliaki

Η Μαρία Ηλιάκη εκτός από τη δική του ανακοίνωση μοιράστηκε σε επόμενο Instagram Story της και μία κοινή τους φωτογραφία, στέλνοντας παράλληλα το δικό της τρυφερό μήνυμα σε εκείνον και τις ευχές της για μία σπουδαία, νέα αρχή.

Μαρία Ηλιάκη Instagram.com/marakiiliaki

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Για όλα. Αλλά κυρίως για το ήθος και την καλοσύνη σου. Καλή αρχή αγάπη μου», έγραψε η παρουσιάστρια στη δημοσίευσή της.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς τον Μάιο του 2021. Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στη Ζυρίχη όπου έζησε μεγάλο μέρος των πρώτων χρόνων της ζωής της.

«Με τον Στέλιο νιώθω όμως ότι είμαστε κάτι παραπάνω από παντρεμένοι», είχε πει λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους για τον σύντροφό της η Μαρία Ηλιάκη απαντώντας στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Στέλιο Μανουσάκη.

«Από τον πρώτο κιόλας μήνα είχα καταλάβει ότι ο Στέλιος είναι ο άνθρωπος μου. Εκείνος βέβαια λέει ότι το ήξερε από πριν. Είναι ρομαντικός, ναι. Με βοηθάει πολύ σε όλα. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τον Στέλιο για σύντροφο. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα χωρίς εκείνον», συμπλήρωνε η παρουσιάστρια.