CELEBRITY STYLE

Margot Robbie: 4 outfits που ξεχωρίσαμε από το press tour της ταινίας Barbie

©2023 Lee Jin-man/AP IMAGES

Η πρώτη live-action ταινία της Barbie έρχεται στις 20 Ιουλίου με την υπογραφή της Greta Gerwig. Το cast και οι συντελεστές της ταινίας βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο press tour και εκεί έχουμε την Margot Robbie και τις εμφανίσεις της. Μια έκρηξη ροζ χρώματος με πολλές αναφορές στα signature ρούχα του πιο διάσημου παιχνιδιού.

Το ροζ χρώμα και συγκεκριμένα η extra φωτεινή απόχρωσή του, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε εμφάνιση της Margot Robbie. Άλλες φορές με πιο ρεαλιστικό και «φορέσιμο» τρόπο και άλλες φορές με μία πιο dramatic (και υπερβολική) αισθητική που παραπέμπει στα ρούχα της Barbie. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και προσφέρει έμπνευση. Ας δούμε παρακάτω 4 outfits από το press tour στο Σίδνεϋ και στη Νότια Κορέα.

Margot Robbie: 4 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από το press tour της ταινίας Barbie

Με vintage Chanel σακάκι και tailored παντελόνι

Ένας από τους πιο updated τρόπους να φορέσεις το ροζ είναι να το αναμείξεις με neutral χρώματα. Εδώ, η Margot Robbie επέλεξε ένα gingham σακάκι από τα archives του οίκου Chanel (συγκεκριμένα από τη Spring 1996 συλλογή) και το συνδύασε με ένα καλοραμμένο μπεζ παντελόνι και ένα λευκό bralette. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με τα signature slingback παπούτσια του οίκου, μία μαύρη ζώνη και μία μίνι top handle bag.

Chris Dyson/Backgrid/Visualhellas.gr

Με μίνι 50s φόρεμα και λευκά mules

Τα ρετρό φορέματα αποτελούν πάντα μια ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Η Margot Robbie σε αυτή την εμφάνιση επέλεξε ένα μίνι φόρεμα σε στιλ halter με strawberry print του οίκου Moschino – μια αναφορά στα ρούχα της Barbie εκείνης της δεκαετίας. Τα λευκά ψηλοτάκουνα mules και τα υπόλοιπα αξεσουάρ σε επίσης λευκό χρώμα όπως τα γυαλιά και η τσάντα ολοκλήρωσαν άψογα αυτό το outfit.

Margot Robbie Backgrid/Visualhellas.gr

Το ροζ sparkly bodysuit και η φούξια φούστα

Πώς θα ντυνόταν άραγε η Barbie στο σήμερα; Ένα από τα outfits της θα ήταν και το παρακάτω. Ένα sparkly bodysuit και μία τούλινη φούστα σε hot pink χρώμα μαζί με peep toe mules σε επίσης φούξια χρώμα. Το mini τσαντάκι με παγιέτες απαραίτητο.

Margot Robbie Han Myung-Gu/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Η Margot Robbie με sparkly co-ord set και τσάντα σε σχήμα καρδιάς

Ακόμη ένα vintage outfit αυτή τη φορά από τη Spring/Summer 2015 συλλογή του οίκου Moschinο. Ένα co-ord set με μίνι φούστα, τοπ και cropped σακάκι κεντημένα με μικρά στρας. Η τσάντα σε σχήμα καρδιάς έκανε τη διαφορά.

Margot Robbie ©2023 Lee Jin-man/AP IMAGES