CELEBRITIES

Ο Οδηγός Του Μουσικού Φεστιβάλ (Σοβαρά τώρα. Σαρβάιβαλ Τιπς!)

Ετοιμαζόμαστε για το Release Athens. Δες το βίντεο και διάβασε προσεκτικά τις συμβουλές!

1. Πριν Το Φεστιβάλ!

Κάνε μια προετοιμασία για τους καλλιτέχνες που θα ακούσεις. Μπορεί να μην τους ξέρεις όλους και να πιστεύεις ότι θα βαρεθείς στα δικά τους κομμάτια στην συναυλία. Όμως! Αν λίγες ημέρες πριν τους ψάξεις λίγο και ακούσεις μερικά κομμάτια τους, σίγουρα θα βρεις κάτι να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να το περιμένεις να το ακούσεις στο live. (Έχει σώσει γενιές και γενιές αυτό το κόλπο. Πίστεψέ με)

2. Την Ημέρα Του Φεστιβάλ!

Δες πρώτα το βίντεο και συνεχίζουμε.

 

Ντύσου πρόχειρα. (για το κραγιόν σου δεν μας νοιάζει. Κάνε ό,τι θες). Υπολόγισε ότι δεν θες να φορέσεις:

-Κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άβολα. Ας πούμε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να κάτσεις καταγής για να πάρεις μια ανάσα ανάμεσα στα acts, δεν είναι πολύ καλή επιλογή.

-Ή κάτι πολύ στενό που όσο περνάει η ώρα και κάθεσαι όρθιος και πρήζονται τα ποδαράκια θα σε καταπιέσει.

– Ή κάτι πολύ ζεστό που θα σε κάνει να βγάλεις την μπέμπελη. Επίσης!

-Η τσάντα σου είναι χίλιες φορές καλύτερο να είναι backpack από οτιδήποτε άλλο γιατί αφήνει ελεύθερα τα χέρια σου.

-Και χωρίς να θέλω να ακουστώ σαν την μαμά σου πάρε και καμιά ζακέτα. Ή τελοσπάντων κάτι που όταν τελειώσει το φεστιβάλ και είσαι ιδρωμένη και θα έχει πέσει η θερμοκρασία θα σε βοηθήσει να μην κρυώσεις/πάθεις ψύξη/τρελάνεις την actual μάνα σου.

3. Πριν φύγεις από το σπίτι ΘΥΜΗΣΟΥ!

Να έχεις τα εισιτήρια σου. Πάρ’τα.  Εκτύπωσέ τα. Κατέβασε τα. Μην τα ξεχάσεις πάντως. Είναι σοβαρό!

Επίσης.

Πορτοφόλι!

Τη Visa σου! Ξέρεις γιατί; Όταν φτάσεις στο Release Athens, όποια μέρα κι αν διαλέξεις να πας, εκεί θα σε περιμένουν τρομερά δώρα και εκπλήξεις από τη Visa. Πίστεψέ με, δεν θα χάσεις!

Ταυτότητα!

Κινητό!

Power Bank!

Φορτιστή αυτοκινήτου!

Αντιηλιακό!

Αντισηπτικά μαντηλάκια ή υγρό ή κάτι τελοσπάντων!!  Ένα χαρτάκι με τα τηλέφωνα των φίλων σου, και το εννοώ. Αν τυχόν χάσεις το κινητό σου (που δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου) και ταυτόχρονα δεν είσαι μαζί τους, ΠΩΣ θα τους βρεις ξανά; Τι θέλεις; Να τρελαθεί όντως η μητέρα σου;

Τη Visa σου! Το ξέρω ότι το ξαναείπα αλλά φοβάμαι μην την ξεχάσεις.

4. Όταν φτάσεις στο Release Athens, αφού ενθουσιαστείς που είσαι εκεί και θα δεις τα αγαπημένα σου συγκροτήματα, γράψε στο ίδιο χαρτάκι με τα τηλέφωνα, πού στο καλό παρκάρατε. Κι αν κάποιος από την παρέα σου πει ότι «Το ‘χω. Το ‘χω! Θυμάμαι εγώ!» ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ! Δεν θα θυμάται μετά. Στο υπόσχομαι.

5. Μόλις μπείτε στον χώρο και ρίξετε μια ματιά σε αυτόν, συμφωνείστε για το «ΑνΧαθούμεΘαΒρεθούμεΕδώ» μέρος σας. (Σχεδόν με διαπερνάει η αίσθηση πως δεν θεωρείς σημαντικό αυτό το μέρος ενώ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Φλερτάρω μάλιστα με την ιδέα να πάρω τηλέφωνο την μαμά σου και να της το πω!)

+1.

Έχε το νου σου και στους συνανθρώπους σου. Σεβάσου τον χώρο τους. Είναι τέλειο να χοροπηδάμε και να χορεύουμε και να περνάμε τέλεια απλά όχι πάνω στον κάλο κανενός. Επίσης έχε λίγο σύνεση με το κινητό. Δεν είναι ωραίο να έχεις συνέχεια ένα χέρι με ένα κινητό να βγάζει βίντεο μπροστά στην μούρη κανενός.

Άφησε το δηλαδή στην άκρη και για σένα.

Ζήσ’ το!!!

Να περάσετε τέλεια! Θα σας βρω εκεί έξω.

boo!