CELEBRITIES

Βoo Is A State Of Mind:19 “Όλο το καλοκαίρι σε ένα κουτί!”

Δε βρίσκομαι στην Αθήνα αλλά στο νησί των ανέμων, παρέα με την Ντορέττα, τον Σπύρο, την Τόνια, την Κατρίνα, παιδιά, σκυλιά και τρία κουταβάκια που εχθές βρήκαμε πεταμένα σε ένα ρέμα.

Αν με παρακολουθείτε στο instagram (mairiboo θα με βρείτε εκεί) θα είδατε ενδεχομένως τα stories μου από εκείνα. Δεν καταλαβαίνω καθόλου την ψυχολογία ενός ανθρώπου που αντέχει να πετάξει ζωντανά πλάσματα σε ένα ρέμα. Η μοίρα τους είναι πως θα βασανιστούν για περίπου 5 με 6 ώρες κολυμπώντας και κλαίγοντας και σιγά σιγά θα αρχίσουν να κουράζονται με αποτέλεσμα φυσικά να πνιγούν βασανιστικά.

Δεν καταλαβαίνω! Ειλικρινά!

Τα πήγαμε στον κτηνίατρο για την πρώτη αποπαρασίτωση και δεν καταλαβαίνετε τι βγήκε από το καθένα. Αλλά δώστε μας μια εβδομάδα και θα τα έχουμε κάνει καταπληκτικά. Έτοιμα για υιοθεσία.

 

Σας ικετεύω όσο μπορείτε διαδώστε το μήνυμα της υιοθεσίας και ακόμη περισσότερο της στείρωσης! Εκεί ακριβώς είναι η πηγή του προβλήματος με τα αδεσποτάκια. Οι ανεξέλεγκτες γέννες. Σας παρακαλώ. Πείτε το όπου μπορείτε. Θα κάνετε μεγάλο καλό!

Και κάτι ακόμη.  Αν μπορείτε να βάλετε ένα μπωλάκι με νερό έξω από το σπίτι σας, σε μια σκιά, θα είναι μεγάλη βοήθεια 🙂

Εγώ σε άλλα νέα δουλεύω από μακριά. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους άγγελους του Boo στα headquarters και σήμερα έχουμε ένα υπέροχο launch.

Το πρώτο μας beauty box!

Το Boo Box Summer Limited Edition έφτασε και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε ένα κουτί.

Αρχικά είναι ένας υπέροχος τρόπος να εγκαινιάσουμε την συνεργασία μας με το Lactacyd, αφού μπορείτε πια να βρίσκετε τα προϊόντα καθαρισμού στο eshop μας και στο κουτί δεν έχουμε ένα, αλλά δύο φανταστικά προϊόντα Lactacyd!

Το ολοκαίνουργιο Oxygen Fresh που προσφέρει 12ωρη φρεσκάδα αλλά και τα σωτήρια μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής που ειναi ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τώρα που είμαστε στις θάλασσες και στις αμμουδιές! (Ξέρετε τι εννοώ).

Επιπλέον χρειαζόμαστε να φροντίσουμε και το σώμα και τα μαλλιά μας κι έτσι έχουμε για εσάς δύο προϊόντα της Natura Siberica.

Μια καταπληκτική μάσκα μαλλιών με σύκο και το πιο καλοκαιρινό body dessert για το σώμα, το “Summer Fruit Ice Cream”.

Και τι άλλο χρειαζόμαστε; Ένα κραγιόν και μια μάσκαρα και τέλος. Έξω από την πόρτα!

Σας διάλεξα μια σούπερ καλοκαιρινή απόχρωση για τα χείλη καθώς και την μάσκαρα που κάνει όσα υπόσχεται Big and Bigger Lashes από τη λατρεμένη Milani.

Όλα αυτά αν τα αποκτούσατε ξεχωριστά θα κόστιζαν 44,28€, ενώ τώρα στο κουτί τα βρίσκετε με 30€.

Περιμένω τα σχόλιά σας για το αν σας αρέσει η ιδέα του κουτιού γιατί θέλουμε να το επαναλάβουμε 🙂

Σας φιλώ πολύ!

boo!