CELEBRITIES

“5 πράγματα που κατάλαβα για την ζωή προσπαθώντας να φύγω για κάμπινγκ”: Boo Is A State Of Mind:18

Συμβαίνει τώρα!

1. Χρειάζεσαι τουλάχιστον 4 ώρες προετοιμασίας για να φύγεις. Πίστεψέ με (εκτός κι αν είσαι κάθε τρεις και λίγο για κάμπινγκ και άπειρα εξοικειωμένος) ΤΟΣΟ θέλεις! Το να ξυπνήσεις 8:00 το πρωί και να νομίζεις ότι “Ε, μέχρι τις 10:00 μωρέ θα έχουμε ξεκινήσει” είναι τεράστιο ψέμα και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

2. Μπορεί να είσαι σίγουρος ότι έχεις όλα όσα χρειάζεσαι, γιατί από πέρυσι/πρόπερσι που ξαναπήγες δεν τα έχεις πειράξει. Σκηνή, sleeping bags, υποστρώματα, φακούς όλα! Είναι -θαρρείς- στο πατάρι και σε περιμένουν απλά να τα κατεβάσεις. ΟΧΙ! Δεν είναι! Σίγουρα έχεις δανείσει ΚΑΤΙ από αυτά σε κάποιον και δεν το θυμάσαι και φυσικά δεν σου το έχουν επιστρέψει και guess what! Πρέπει να πας να αγοράσεις καινούριο ΚΑΤΙ!

3. Όσο ετοιμάζεσαι για τριήμερη απόδραση σε σημείο που δεν θα έχει καν σήμα το κινητό σου (κινητό στο κάμπινγκ είναι σχεδόν ιεροσυλία) αποφασίζεις να είσαι τυπικός και να ειδοποιήσεις για αυτήν σου την απουσία δυο – τρεις βασικούς ανθρώπους από την δουλειά. Όλοι είναι εντάξει με αυτό, αλλά “να μωρέ, πριν φύγεις, απάντα μου μόνο σε αυτό το μέιλ” ή “Κοίτα μια στιγμή πριν φύγεις αυτό το κάτι που θέλει έγκριση” ή “πάρε δυο τηλέφωνα που επείγουν” = έχεις φάει μια ώρα στο νερό!

4. Έχεις ετοιμάσει τα πράγματά σου και σου έχει μείνει μόνο η επίσκεψη σε ένα μαγαζί για να αντικαταστήσεις εκείνο το δανεικό και αγύριστο ΚΑΤΙ που λέγαμε νωρίτερα. Αποφασίζεις να το πάρεις ενώ είσαι καθοδόν γιατί θυμάσαι ότι υπάρχει εκείνο το μαγαζί με είδη κάμπινγκ στο δρόμο σου. Άκουσε με. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Όχι πια! Το κλείσανε και το έκαναν φαρμακείο, στην καλύτερη! Και λέω καλύτερη, γιατί αν φτάσεις εκεί και δεν μπορείς πια να αγοράσεις sleeping bag τουλάχιστον μπορείς να αγοράσεις ένα αντισταμινικό και ένα παυσίπονο που έχεις φυσικά ξεχάσει να πάρεις.

5. Η ώρα έχει φτάσει πια 16:00. Υπολογίζεις ότι χρειάζονται 5 ώρες για τον προορισμό σου. Βγαίνεις Εθνική και έχει φυσικά ΚΑΙ κίνηση. 5,5 ώρες. Είναι πια και καταμεσήμερο. Πεινάς. Θα σταματήσεις για λίγο φαγητό. 6 ώρες. Ψάχνεις για ένα ξενοδοχείο λίγο πιο κοντά. Θα μείνεις εκεί το βράδυ και το πρωί πρωί θα ξεκινήσεις για το κάμπινγκ σου.

Μπράβο Μαίρη!

boo!