CELEBRITIES

Madonna: Ο πρώτος χορός της μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

© 2023 Matt Sayles/AP IMAGES

Μιλώντας για την επαγγελματική της σταδιοδρομία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, η Madonna διατηρεί τον τίτλο της Βασίλισσας της Ποπ  ήδη από τη δεκαετία των 80s. 7 Grammy (συνολικά 28 υποψηφιότητες), 2 Χρυσές Σφαίρες, 31 βραβεία Billboard, 3 American Music Awards και 26 βραβεία MTV (συνολικά 113 υποψηφιότητες), της ανήκουν. Τα περιοδικά Time και Forbes τη θεωρούν μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου. Τα ρεκόρ που έχει σπάσει (εκτός από τα 20 ρεκόρ Guinness) είναι εξίσου πολλά. Πρόκειται για την καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες #1 επιτυχίες στα διεθνή charts, ενώ έχει αναγνωριστεί ως η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, με τις πιο κερδοφόρες παγκόσμιες περιοδείες ever.

Και αυτά είναι μόνο λίγα απ’ όσα έχει πετύχει η Madonna, η οποία έχει κάθε λόγο να γιορτάζει την 40η επέτειο από το ντεμπούτο του πρώτο της άλμπουμ, Lucky Star, χορεύοντας το ομώνυμο single του 1983.

Η Madonna χορεύει και νιώθει το πιο τυχερό αστέρι, 40 χρόνια μετά το Lucky Star

Παρόλο που η τραγουδίστρια δεν έκανε κάποια αναφορά στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που -ευτυχώς- είχε αίσιο τέλος (νοσηλεύτηκε λόγο σοβαρή βακτηριακής λοίμωξης), η Madonna άφησε να εννοηθεί πως νιώθει ευγνώμων που πήγαν όλα καλά και μπορεί να κουνάει το σώμα της και να χορεύει τη δεδομένη στιγμή.

«Το να μπορώ να κουνιέμαι και να χορεύω λίγο με κάνει να νιώθω το πιο τυχερό αστέρι του κόσμου! Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές και τους φίλους μου! Είστε τα τυχερά μου αστέρια! Και χρόνια πολλά στο πρώτο μου άλμπουμ που κλείνει τα 40», έγραψε στην περιγραφή του βίντεο η Madonna που έχει κάθε λόγο να γιορτάζει την επέτειο κυκλοφορίας του πρώτου της άλμπουμ, χορεύοντας στο super glam μπάνιο της. Και με μαύρα γυαλιά ηλίου γιατί έτσι.

Το Lucky Star συγκαταλέγεται ανάμεσα στα άλμπουμ της Madonna που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, με ημερομηνία κυκλοφορίας 27 Ιουλίου του 1983. Ο δίσκος περιλαμβάνει μερικά από τα classics της, όπως το Holiday, το Burning Up και το Borderline. Το άλμπουμ σκαρφάλωσε στο Νο 4 του Billboard Hot 100 ενώ το ομώνυμο sigle έγινε το πρώτο από τα 16 συνεχόμενα Τop5 τραγούδια της στην Αμερική, ένα ρεκόρ που κατέχει μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε.

Η σταρ αποκάλυψε πρόσφατα ότι μερικές από τις εμφανίσεις του Celebration World Tour αναβλήθηκαν λόγω φόβου για την υγεία της. Θα κάνει κάποιες στάσεις στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, με τις ημερομηνίες της Βόρειας Αμερικής να ανακοινωθούν αργότερα.

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, την ενθάρρυνση και τις προσευχές σας για την ανάρρωσή μου. Ένιωσα την αγάπη σας. Σιγά σιγά ανακάμπτω και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου», έγραψε στο Instagram στις 10 Ιουλίου στην πρώτη ανάρτηση που ακολούθησε τη νοσηλεία της.