ΑΠΙΣΤΙΑ

Τι οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;

Παλιάνθρωπος ήταν μην το συζητάς. Γι' αυτό υπέπεσε στο "απονενοημένο" και καλά έκανες που δεν του το συγχωράς. Έφταιγες εσύ; μην ακούω ενοχικά χαζά. Ήταν επιλογή του. 'Η μήπως φταίει που είναι γεννημένος Ιούνιο, την ώρα που οι πλανήτες του βαράγαν απιστία; Όχι, δεν πάω να ελαφρύνω τη θέση του, ούτε τη δική σου, αν η άπιστη σ' αυτή τη σχέση ήσουν (ή είσαι) εσύ.

Αλλά οι επιρροές είναι επιρροές. Και κάθε ζώδιο, έχεις τις αδυναμίες του, τις ανασφάλειές του, που αν βγουν εκτός τροχιάς- και υπάρχει και το κατάλληλο (διαβρωμένο) έδαφος από κάτω, μπορούν να ξεσπάσουν με διάφορους τρόπους. Ένας απ’ αυτούς, η απιστία. Τι σκάλωμα τρώει λοιπόν ο Κριός, ο Καρκίνος και τα άλλα παιδιά και βγαίνουν στην παρανομία;

Κριός

Σούπερ ανταγωνιστικό μου πλάσμα εσύ, αν νιώσεις πως ο σύντροφός δεν σε θεωρεί σέξι και όλα τα συναφή, τότε  μία από τις οδούς που μπορείς να διασχίσεις είναι να γυρέψεις πάθος αλλού, και μετά να έχεις τον άλλον να σε παρακαλάει και να παλεύει να σε πάρει πίσω. Υποτίμησε; θα πληρώσει.

Ταύρος

Είσαι πολύ πεισματάρα, είναι γνωστό αυτό. Έχεις κι όλη την καλή διάθεση να είσαι πιστή. Και θες ρομάντζο, κάθε μέρα, τώρα και αύριο και μετά. Δεν μπορείς χωρίς δαύτο. Όταν σταματάνε να σου πετάνε ροδοπέταλα στο κεφαλάκι και μόνο τότε, αρχίζεις να το γυρνάς (το κεφαλάκι) δεξιά, αριστερά.

Δίδυμος

Είσαι επιρρεπής στην προσοχή και την επιβεβαίωση που έρχεται από έξω. Και είσαι και αναποφάσιστη, το οποίο σημαίνει πως το έχεις το διλημματάκι Κώστας ή Τάκης για πλάκα. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Καρκίνος

Ένα μάτσο συναισθήματα, αυτό είσαι. Η καρδιά σου έχει φτιαχτεί από ροζ χρυσό και στρώσεις καλής πρόθεσης. Δεν θες να πληγώνεις κανέναν κι αυτό μερικές φορές σε ωθεί σε συμπεριφορές που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ως ξερή δειλία και ανειλικρίνεια. Δεν τελειώνεις τη σχέση εύκολα, κι ας μην τη θες άλλο. Και κάπως έτσι ο λεγάμενος δεν μπορεί να περάσει την πόρτα χωρίς να βρει στο κούφωμα.

Λέων

“Ποια είναι η πρωταγωνίστρια;” σα να σ’ ακούω να λες είναι. Αν σε παραμερίσουν, αυτό ήταν, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Η εκδίκηση είναι η σπεσιαλιτέ σου. Κρύο ορεκτικό. Θα το σερβίρεις κι ας πονάς.

Παρθένος

Είσαι τελειομανής, το ξέρουμε, το σεβόμαστε. Όλα θα ήταν πιο εύκολα για όλους σας αν δεν επιθυμούσες το ίδιο και δι υμάς. Έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, θέλεις το απόλυτο κι όταν εντοπίσεις κουτάκια χωρίς τικ στο πινακάκι του, το μυαλό σου αρχίζει να παίρνει ανάποδες στροφές.

Ζυγός

Χρειάζεσαι κάτι να τονώσει την ύπαρξή σου που κάποιος έχει πατήσει στο σημείο του κάλου. Δεν απατάς χωρίς συναίσθημα, δεν απατάς χωρίς να έχεις πληγωθεί πρώτα. Φλερτάρεις ασύστολα, το ξέρουμε αυτό, αλλά η θεωρία γίνεται πράξη μόνο αν προκληθείς. Αλλιώς δεν ξενοκοιτάς ούτε στον αιώνα τον άπαντα.

Σκορπιός

Ψάχνεις τη μία και μοναδική αγάπη την οποία θα περάσεις από 40 κύματα ώστε να βεβαιωθείς πως είναι όντως αυτή για την οποία αξίζει να θυσιάσεις- η μάλλον καλύτερα να περιορίσεις τον ερωτισμό σου σε ένα σώμα, μια ψυχή. Απιστείς όταν αυτό που έχεις δίπλα σου δεν είναι από αυτά που έρχονται για να μείνουν.

Τοξότης

Αν αναζητάς στο ζώδιό σου κάποιο χαρακτηριστικό που θα σε φρενάρει από το να απατήσεις, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είναι μάταιος κόπος. Ελπίζω να είσαι ισχυρή προσωπικότητα γιατί αλλιώς, άλλη δουλειά δεν θα κάνεις. Είστε ελεύθερα πνεύματα, δεν θέλετε πολλές πιέσεις γιατί αντιδράτε, βλακωδώς. Ναι, το μετανιώνετε κατόπιν, too late.

Αιγόκερως

Εξαρτητική φύση, πιστή και αφοσιωμένη. Πρακτικό μυαλό, σοβαρό και μετρημένο πλάσμα. Αλλά παράλληλα εγωκεντρικό. Είσαι λίγο παρτάκιας βρε πουλάκι μου, οπότε αν δεις κάτι που σου αρέσει και σε συμφέρει κυρίως, θα πλασάρεις το λάθος στο οποίο θα υποπέσεις (κέρατο εδώ) σαν “προσωπική επανάσταση”, τουτέστιν θα πετάξεις το φταίξιμο στον άλλο που “σε ανάγκασε να κοιτάξεις αλλού”.

Υδροχόος

Σταμάτα να χορεύεις, εντάξει, το καταλάβαμε “θα ζήσεις ελεύθερο πουλί”. Τη σχέση τι την θες όμως; Αφού έχεις γεννηθεί για να φας τη ζωή με το κουτάλι. Το πόσες βλακείες θα πεις ακόμα για να δικαιολογήσεις αυτό το απρόβλεπτο που σε κατατρώει, δεν λέγεται. Στην περίπτωσή σου η δικαιολογία που “σε τραβάτε με κι ας κλαίω” στην απιστία είναι ΠΑΝΤΑ το ότι δυστυχείς δίπλα σε κάποιον. Ε, χώρισέ τον, και σταμάτα την κλάψα, δεν σε κάνει να δείχνεις λιγότερο ένοχη.

Ιχθείς

Ωραιοποιείς εύκολα άτομα και καταστάσεις. Βλέπεις τον πειρασμό και δεν μπορείς να αντισταθείς γιατί σε ελκύει το παράνομο βρε σατανά. Είσαι και μυστικοπαθής, γνωστό αυτό, οπότε θεωρείς ότι το ‘χεις για πλάκα. Και μην ακούσεις κομπλιμέντο και ερωτικό ενδιαφέρον που μοιάζει με πρόκληση, κατευθείαν να ανταποκριθείς. Σε καλό να σου βγει, χλωμό.