SEX

Τι μισεί στο κρεβάτι ο σύντροφός σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Όσο τέλειο και να (νομίζεις ότι) είναι το σεξ με τον σύντροφό σου, είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν του αρέσει καθόλου. ''Αποκλείεται' είπες; Και όμως, μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά και οι άντρες καμιά φορά προσποιούνται για αυτό και δεν έχεις καταλάβει τίποτα τόσο καιρό..

Μην φοβάσαι όμως, εδώ είμαστε εμείς να σου πούμε τι ΔΕΝ του αρέσει σύμφωνα με το ζώδιο του. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να ανοίξει το στόμα του και να σου πει ακριβώς τι τον προβληματίζει (κάτι που πρέπει να κάνεις και εσύ άλλωστε όποτε δεν είσαι ικανοποιημένη) ώστε να λύσετε το θέμα και να απολαύσετε το σεξ όπως σας αξίζει.

Κριός

Οι Κριοί μισούν το dirty talk και δεν τους αρέσει καθόλου όταν το κάνει η γυναίκα με την οποία είναι. Άπαξ και συμβεί αυτό γίνονται αυτόματα βαρετοί στο κρεβάτι και συμπεριφέρονται σαν θυμωμένα 15χρονα. Ωραία, συμπεριφορά, μπράβο.

Ταύρος

Έτσι και πιέσεις την κατάσταση στα προκαταρκτικά τον έχεις χάσει τον Ταύρο. Θέλει το χρόνο του ρε παιδί μου, δεν μπορεί να μπει απευθείας στο ψητό- κάτι που εκτιμάμε ιδιαίτερα στα Ταυράκια. Οι άλλοι να τα βλέπουν αυτά!

Δίδυμος

Η λέξη που χαρακτηρίζει τους Διδύμους είναι η βαρεμάρα. Οι άντρες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θέλουν να δοκιμάζουν συνέχεια καινούρια πράγματα, δεν μπορούν να κάνουν σεξ συνέχεια στην ίδια στάση. Άνοιξε το κάμα σούτρα και ξεκίνα το μαραθώνιο δηλαδή.

Καρκίνος

Τα καρκινάκια είναι ευαίσθητα και πρόθυμα να σε ικανοποιήσουν όπως θέλεις, ΑΛΛΑ μην πεις σε έναν Καρκίνο ότι δεν σου άρεσε κάτι, θα του χαλάσεις τη διάθεση και αντί για σεξ θα καταλήξετε να πίνετε καφέ της παρηγοριάς.

Λέων

Ένα πράγμα να θυμάσαι όταν βγαίνεις με ένα λιοντάρι. Σημασία έχει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. Ε, και δεν του δώσεις αρκετή προσοχή στο κρεβάτι και δεν τον προσέξεις/ θαυμάσεις 15 φορές το λεπτό, θα σου κρατήσει μούτρα, να δεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ήρεμοι άνθρωποι, δεν θέλουν εκπλήξεις και περίεργα πράγματα. Στο λέω γιατί αν σου ξεφύγει καμία απαλή σφαλιάρα μπορεί να πάθει και τίποτα από το σοκ.

Ζυγός

Ένας Ζυγός θα φροντίσει να περάσει πολύ καλά η εκάστοτε σύντροφός του, αλλά δεν αντέχει τη φασαρία καθόλου! Όταν λοιπόν έρθεις σε οργασμό, πνίξε το βογγητό σου, αγκάλιασε ένα μαξιλάρι, δεν ξέρω αλλά μην φωνάξεις.

Σκορπιός

Όχι ότι θέλω να σε αγχώσω, αλλά ένας Σκορπιός θέλει σώνει και ντε να έρθεις σε οργασμό- εκνευρίζεται πολύ αν δεν φτάσεις σε κορύφωση, για αυτό κάνει και ό,τι περνάει από το χέρι του να σε βοηθήσει. Για αυτό φάε κανένα super food πριν ξεκινήσετε το σεξ, λέω εγώ τώρα.

Τοξότης

Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο, αλλά οι Τοξότες είναι αδικημένοι- κάνουν καλό σεξ και μισούν τη ρουτίνα. Ναι, μοιάζουν λίγο με τους Διδύμους αλλά είναι πολύυυυυ πιο φυσιολογικοί από εκείνους.

Αιγόκερως

Έτσι και πέσεις σε Αιγόκερο ετοιμάσου για πολύ ερωτικό σεξ. Κεριά, σατέν σεντόνια, κατάλληλη μουσική, μασάζ, λάδια απ’ όλα έχει ο μπαξές. Αν λοιπόν εσύ τα μισείς όλα αυτά, καλύτερα να μην κάνετε ποτέ σεξ.

Υδροχόος

Λίγο που είναι προτελευταίο ζώδιο; Λίγο που βρίσκονται ανάμεσα σε δύο πολύ ερωτικά ζώδια; Οι Υδροχόοι μισούν ό,τι έχει να κάνει με το παραδοσιακό, κλασικό σεξ για αυτό να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το κάνετε σε ιεραποστολική στάση.

Ιχθύς

Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Ιχθύς μεν, αλλά διεκδικεί την πρωτιά στο ποιος αντέχει περισσότερη ώρα στο σεξ. Μπορεί να αντέξει πολύ ώρα αλλά αν τον δαγκώσεις εκεί κάτω θα εκνευριστεί και εχμ.. ας πούμε ότι δεν θα περάσετε καλά μετά.