Τα χειρότερα είδη σεξ, σύμφωνα με τις γυναίκες

Πάω στοίχημα ότι θα συμφωνήσεις.

Έχουμε μιλήσει ήδη κι αρκετά για τις πιο άβολες κι απρόσιτες στάσεις στο σεξ, οπότε ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με κάτι παρεμφερές. Σεξ και πάλι, αλλά όχι σε στάση, σε κατάσταση. Σαν φαντασίωση μπορεί να πηγαίνουν σφαίρα, αλλά στην πραγματικότητα, δεν πάνε μία.

Η αγαπημένη μας ιστοσελίδα therooster.com ανάμεσα στα πολλά που έχει ρωτήσει στη μεγάλη έρευνά της το 2015, είναι το εξής «ποια σεξουαλική κατάσταση είναι η πιο υπερτιμημένη και συνήθως καταλήγει σε αποτυχία;» για να πάρει απαντήσεις που ομολογουμένως, είναι αρκετά εύστοχες. Όπως για παράδειγμα το BDSM σεξ που περιλαμβάνει χειροπέδες, το οποίο καθόλου δεν αρέσει στο 6% των γυναικών που απάντησαν στην έρευνα. Κι αλήθεια τώρα, αν χάσεις το κλειδί; τι κάνουμε;

Το αμέσως επόμενο μικρότερο ποσοστό της έρευνας άγγιξε το 14%. 14 στις 100 γυναίκες λοιπόν απάντησαν πως το τρίο, δηλαδή εσύ, αυτός κι άλλο ένα πρόσωπο, δεν καταλήγει ιδανικά, όπως στις ταινίες. Αν οι δύο «κουμπώσουν» πιο καλά, ο τρίτος αναπόφευκτα θα πάει περίπατο. Κι αυτό δεν είναι ευχάριστο αν είσαι το Νο3.

«Το 69» βροντοφωνάζει το 24% και μακριά από μας θα σου πει. Είναι υπερτιμημένη η στάση 69; είναι, και πάνω απ' όλα άβολη. Για το 26% των γυναικών της έρευνας το σεξ στο ντους καλό είναι να μη γίνεται. Τα πλακάκια; γλιστράνε. Η διείσδυση; δύσκολη. Η μπανιέρα; μικρή. Ποιος να πρωτοπιαστεί από το κουρτινάκι. Κι αν σας πέσει το σαπούνι;

Για το 28% πάλι, το σεξ με φαγητά, όπως στις "91/2 Εβδομάδες", αυτό που οι εμπλεκόμενοι ταΐζουν ο ένας τον άλλο φράουλες, σαντιγί και σιρόπια σοκολάτας είναι απλά χάλια. Όντως, μπλέξιμο, λεκέδες και σώματα που κολλάνε, όχι από χημεία, αλλά από τη ζάχαρη.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ