SEX

Τα χειρότερα είδη σεξ, σύμφωνα με τις γυναίκες

Έχουμε μιλήσει ήδη κι αρκετά για τις πιο άβολες κι απρόσιτες στάσεις στο σεξ, οπότε ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με κάτι παρεμφερές. Σεξ και πάλι, αλλά όχι σε στάση, σε κατάσταση. Σαν φαντασίωση μπορεί να πηγαίνουν σφαίρα, αλλά στην πραγματικότητα, δεν πάνε μία.

Η αγαπημένη μας ιστοσελίδα therooster.com ανάμεσα στα πολλά που έχει ρωτήσει στη μεγάλη έρευνά της το 2015, είναι το εξής «ποια σεξουαλική κατάσταση είναι η πιο υπερτιμημένη και συνήθως καταλήγει σε αποτυχία;» για να πάρει απαντήσεις που ομολογουμένως, είναι αρκετά εύστοχες. Όπως για παράδειγμα το BDSM σεξ που περιλαμβάνει χειροπέδες, το οποίο καθόλου δεν αρέσει στο 6% των γυναικών που απάντησαν στην έρευνα. Κι αλήθεια τώρα, αν χάσεις το κλειδί; τι κάνουμε;

Το αμέσως επόμενο μικρότερο ποσοστό της έρευνας άγγιξε το 14%. 14 στις 100 γυναίκες λοιπόν απάντησαν πως το τρίο, δηλαδή εσύ, αυτός κι άλλο ένα πρόσωπο, δεν καταλήγει ιδανικά, όπως στις ταινίες. Αν οι δύο «κουμπώσουν» πιο καλά, ο τρίτος αναπόφευκτα θα πάει περίπατο. Κι αυτό δεν είναι ευχάριστο αν είσαι το Νο3.

«Το 69» βροντοφωνάζει το 24% και μακριά από μας θα σου πει. Είναι υπερτιμημένη η στάση 69; είναι, και πάνω απ’ όλα άβολη. Για το 26% των γυναικών της έρευνας το σεξ στο ντους καλό είναι να μη γίνεται. Τα πλακάκια; γλιστράνε. Η διείσδυση; δύσκολη. Η μπανιέρα; μικρή. Ποιος να πρωτοπιαστεί από το κουρτινάκι. Κι αν σας πέσει το σαπούνι;

Για το 28% πάλι, το σεξ με φαγητά, όπως στις “91/2 Εβδομάδες”, αυτό που οι εμπλεκόμενοι ταΐζουν ο ένας τον άλλο φράουλες, σαντιγί και σιρόπια σοκολάτας είναι απλά χάλια. Όντως, μπλέξιμο, λεκέδες και σώματα που κολλάνε, όχι από χημεία, αλλά από τη ζάχαρη.