Τα καλύτερα μέρη να κάνεις σεξ αν το κρεβάτι σε ''κούρασε''

Την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, μη βιαστείτε να κατευθυνθείτε στο δωμάτιο.

Από καταβολής κόσμου, οι άνθρωποι κάνουν σεξ στο κρεβάτι (ή σε κάτι που θα έμοιαζε με κρεβάτι), βλέπουν τηλεόραση στον καναπέ, τρώνε στο τραπέζι, δουλεύουν στο γραφείο, πλένονται στο ντους και ούτω καθ' εξής.

Μερικές φορές, ανάλογα με τη διάθεση και την φάση της σχέσης αυτά (καλό είναι να) αλλάζουν. Τώρα θα μου πεις το κρεβάτι, ο,τι και να λέμε εμείς, είναι το πιο βολικό μέρος (ειδικά αν έχει προηγηθεί 10ωρο στη δουλειά ή αν έχετε παιδιά). Όχι όμως και το πιο ενδιαφέρον.

Η εναλλαγή και η απώλεια της οικειότητας που, ομολογουμένως, χαρίζει το σεξ στο κρεβάτι δίνει νέες εικόνες, οξύνει τη φαντασία και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην σεξουαλική σας ζωή, χαρίζει στη σχέση λίγη από τη χρυσόσκονη του πρώτου καιρού.

Το σεξ σε άλλο δωμάτιο, εκτός της κρεβατοκάμαρας είναι μια ένεση ενθουσιασμού. Κι ας είναι και πιο άβολο. 

«Ωραία με πείσατε, αλλά πού να μετακινηθούμε;», θα αναρωτηθείς. Μια έρευνα που έγινε για λογαριασμό του εταιρείας House Method, αποκαλύπτει τα πιο δημοφιλή μέρη για σεξ μέσα στο σπίτι και θα σου δώσει ιδέες για τα δωμάτια στα οποία μπορείτε να τα πείτε και χωρίς ρούχα.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.048 άντρες και γυναίκες από 18 έως 80 ετών οι οποίοι συγκατοικούν με τους συντρόφους του. Να ποια σημεία αναδείχθηκαν τα πιο σέξι δωμάτια του σπιτιού:

1. Σαλόνι (96.6%)

2. Μπάνιο (82.8%)

4. Κουζίνα (57.5%)

3. Ξενώνας/ Δωμάτιο ξένων/ Δωμάτιο υπηρεσίας (56.6%

5. Τραπεζαρία (38.9%)

6. Υπόγειο (41.5%)

7. Γκαράζ (26.6%)

8. Πίσω μπαλκόνι (25.3%)

9. Παιδικό δωμάτιο (12.1%)

10. Αυλή (8%)

Ενδιαφέρον έχει και το κομμάτι της έρευνας που έδειξε σε ποια δωμάτια του σπιτιού (εκτός της κρεβατοκάμαρας) κάνουν σεξ τα ζευγάρια που είναι γονείς.

1. Μπάνιο

2. Δωμάτιο ξένων

3. Γραφείο

4. Υπόγειο

5. Πλυσταριό

6. Γκαράζ

7. Αυλή

8. Ντουλάπα

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ