SEX

Τα 5 χαρακτηριστικά που σε κάνουν ελκυστική στα μάτια του

Σου λέει πως του αρέσεις περισσότερο όταν ξυπνάς το πρωί. Πως όσο πιο φυσική είσαι τόσο περισσότερο τον ελκύεις. Αλλά δεν τον πιστεύεις. Κρίμα, γιατί είναι εξαιρετικά πιθανό να τα εννοεί, αφού σύμφωνα με την επιστήμη, αυτά που κυρίως γοητεύουν έναν άντρα σχετίζονται με την καλή υγεία και τη γονιμότητα. Την ώρα που εσύ βάφεις μαλλιά, κάνεις γωνίες με τα ρουζ και περνάς στρώσεις μέηκαπ και κονσίλερ, εκείνος σε φαντάζεται «γυμνή». Δεν είναι (μόνο) αυτά που νομίζεις τα πιο ελκυστικά σου σημεία στα μάτια του, αλλά:

Η φωνή σου

Εννοείται ότι την προσέχει. Οι άντρες έχουν αδυναμία στις λεπτές φωνές, ή σ’ εκείνες που χαμηλώνουν. Όταν του μιλάς και η φωνή σου παίρνει μία τρυφερή χροιά, εκείνος το ακούει και νιώθει αναλόγως.

Η αναλογία μέσης-γοφών

Η στενή μέση, ειδικά όταν συνδυάζεται με ζουμερές καμπύλες είναι χάρμα οφθαλμών. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, η ανοιχτή λεκάνη στο μυαλό ενός αρσενικού είναι ένδειξη γονιμότητας.

Τα μαλλιά σου

Λαμπερά, πλούσια και πυκνά μαλλιά. Δεν αποτελούν μόνο όνειρο για σένα, αλλά και για εκείνον. Άλλο ένα σημάδι υγείας και γονιμότητας. Και κάπως έτσι τα κομμωτήρια συμβάλλουν στη συνέχιση του είδους μας.   

Το χαμόγελό σου

Οι χαρούμενοι άνθρωποι ήταν, είναι και θα είναι και οι πιο ελκυστικοί άνθρωποι. Οι επιστήμονες συμπληρώνουν πως όσο πιο λευκή η οδοντοστοιχία τόσο μεγαλύτερη η γοητεία που εκπέμπεται.

Το φυσικό μακιγιάζ

Οι άντρες ελκύονται από τις γυναίκες που χρησιμοποιούν 40% λιγότερα καλλυντικά σε σχέση με το μέσο όρο κι αυτό είναι ένα υπέροχο δεδομένο. Κι αλήθεια, αυτή είσαι, αυτήν θέλει. Γιατί παλεύεις με όλα αυτά τα αμέτρητα μπουκαλάκια κάθε πρωί;