SEX

Τα 3 σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι καλός στο σεξ

Όταν είσαι ερωτευμένη φαίνεται. Όταν έχεις νεύρα επίσης. Όταν έχεις διάθεση να φλερτάρεις, αυτό κι αν. Οι κεραίες σου είναι όρθιες, το βλέμμα σου παίζει σαν τρελό. Ωραία είναι αυτά. Τα σημάδια, οι μαντεψιές. Τα στοιχήματα που βάζεις με τον εαυτό σου για εκείνον. «Αυτός πρέπει να είναι πολύ καλός στο σεξ», λέτε καμιά φορά με τη φίλη σου. «Γιατί το λες αυτό;» σε ρωτάει η πιο δύσπιστη. «Μα καλά, δεν βλέπεις;», απαντάει εκείνη που έχει μπει στο νόημα. Πού να εστιάσεις λοιπόν όταν δεν έχετε φτάσει ακόμα στη διαπίστωση; ο καλός εραστής, από πού φαίνεται;

Είναι περιποιητικός

Ένας άντρας που φροντίζει τη γυναίκα που έχει δίπλα του- για όσο κι αν στέκεται εκεί- που ενδιαφέρεται για το αν είναι καλά, αν περνάει όμορφα, που τη σκέφτεται και το δείχνει είναι ένας δυνητικά δοτικός εραστής, που θεωρεί αυτονόητο ότι στο σεξ πρέπει να περνάνε καλά και οι δύο. Και του αξίζουν τα καλύτερα. Εσύ.

Έχει αυτοπεποίθηση

Καλός οιωνός κι αυτός. Όταν ένας άνθρωπος έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και νιώθει καλά με την ύπαρξή του, κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα άτομο ικανοποιημένο, χωρίς κόμπλεξ και σύνδρομα. Όλοι έχουμε τις διαταραχούλες μας, αλλά αν έχουν φτάσει στο σημείο να μη σ’ αφήνουν να κάνεις σεξ, υπάρχει θέμα. Αλλά μην μπερδευτείς. Άλλο αυτοπεποίθηση, άλλο ναρκισσισμός.

Έχει χιούμορ

Το καλό χιούμορ έχει αφροδισιακές ιδιότητες. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά στο παρελθόν έχει υπάρξει έρευνα από την οποία έχει προκύψει πως τα άτομα που κάνουν τους άλλους να γελάνε, συνεχίζουν να τους κάνουν ευτυχισμένους και στο σεξ. Το χιούμορ ξεκλειδώνει δημιουργεί οικειότητα, μαρτυρά οξυδέρκεια.