SEX

Σεξ με διάρκεια: 2 τρόποι για να κρατήσει γερά λίγο ακόμα

Η ταχύτητα, η γρηγοράδα που λέμε αδόκιμα, είναι προτέρημα σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα στη δουλειά, στο τρέξιμο, στη διεκπεραίωση πολλών πραγμάτων. Στο σεξ όμως, δεν είναι πάντα καλοδεχούμενο. Όταν όλα τελειώνουν γρήγορα, συνήθως κάποιος ηθελημένα ή άθελά του έχει βάλει ένα πρόωρο τέλος. Στην περίπτωση λοιπόν που το βάρος πέφτει στον παρτενέρ σου και το σεξ είναι ζήτημα δευτερολέπτων ή ολίγων λεπτών, ενώ κανείς δεν βιάζεται να σηκωθεί από το κρεβάτι επειδή έχει κάποιο σημαντικό ραντεβού, αντί να τον κατηγορήσεις και να τον κομπλάρεις, μπορείς απλά να τρενάρεις την κορύφωσή του. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου ως εξής:

ΥΓ. Αν βέβαια αυτό συμβαίνει συνέχεια και παρά τη θέλησή σας, καλό θα ήταν να επισκεφτεί έναν ειδικό γιατί μπορεί να υπάρχει ζήτημα πρόωρης εκσπερμάτωσης.

#1 Εναλλαγή στάσεων

Αποτελεσματική κίνηση αν θες να τον κάνεις να κρατήσει λίγο ακόμα. Αλλά με στρατηγική. Δεν εννοώ να καταστρώσεις ολόκληρο σχέδιο, αρκεί να τσεκάρεις σε ποιες στάσεις δεν ολοκληρώνει μέχρι να πεις «εκσπερμάτωση». Όλοι έχουν προτιμήσεις, οπότε αν για παράδειγμα, η κίνηση ματ είναι για εκείνον το ιεραποστολικό, μετά τα προκαταρκτικά (που είναι ακόμα πιο απαραίτητα, όταν είναι βιαστικουλης), μην ξεκινήσετε από ‘κει. Ανέβα πάνω του για αρχή και κάθε 1-2 δοκίμαζε κι από μια παραλλαγή.

#2 Cut. Διάλειμμα

Μπορεί να ακούγεται κάπως σπαστικό, ίσως και βάρβαρο αλλά αν γίνει με τρόπο, τότε δείχνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Το σεξ με διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι θα σταματάτε ξαφνικά, θα πηγαίνει ο κανένας στη γωνιά του και τα ξαναλέτε σε λίγα λεπτά, δεν είναι time-out, δεν παίζετε μπάσκετ (κυριολεκτικά τουλάχιστον). Απλά, όταν το νιώθεις να ‘ρχεται, όταν όλα φορτσάρουν ή προτού αυτό γίνει, σταμάτα να κουνιέσαι, κοίτα τον βαθιά στα μάτια κι άρχισε να τον φιλάς. Γίνε πιο συναισθηματική. Αν θες δεν χρειάζεται καν να σταματήσεις τη διείσδυση. Εννοείται ότι θα καταλάβει πως μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξανά προς τη δόξα τραβάς.