SEX

Οι 5 unisex ερωτογενείς ζώνες που απογειώνουν το σεξ

Είναι οι ερωτογενείς ζώνες που «δουλεύουν» και για τα δύο φύλα. Σημεία που πυροδοτούνται με χάδια, φιλιά κι ανάσες. Ακουμπάς εσύ εκείνον κι εκείνος εσένα κατά τη διάρκεια του σεξ και κυρίως στη φάση των προκαταρκτικών που οι τρυφεράδες και η ελευθερία κινήσεων επικρατούν. Για εγγυημένη διέγερση.

O λαιμός

Ειδικά το πίσω μέρος του λαιμού, αλλά και στο πλάι. Κινήσεις μασάζ (μαλάξεις) για να χαλαρώσεις, χάδια για ερεθισμό, δαγκωματιές, ναι, κι απ’ αυτές γιατί όχι; Ο λαιμός είναι γεμάτος με νευρικές απολήξεις και το δέρμα είναι πολύ λεπτό, κι άρα ευάλωτο στα αγγίγματα.

Το κεφάλι

Κι όταν λέμε κεφάλι εννοούμε κρανίο. Ένα μασάζ με κυκλικές κινήσεις, βαθύ χάδι με τα δάχτυλά σας, κινήσεις που θα αποσυμφορήσουν από την ένταση. Ξεκινάτε απαλά και συνεχίζετε πιο δυναμικά. Πρόσεχε, μην τρίβεις έντονα, ειδικά έχει πολύ κοντά μαλλιά.

 

Τα αυτιά

Έρευνες αποδεικνύουν πως τα αυτιά συνδέονται απευθείας με τον οργασμό κι αυτό είναι κάτι που ωραίο θα ήταν να έχετε στο νου σας. Τα αυτάκια είναι πολύ ευαίσθητα, αυτό είναι αλήθεια. Ακόμα και ένας βαθύς αναστεναγμός, ένα ψίθυρος αρκεί για να προκληθεί μια αναστάτωση που είναι και το ζητούμενο. Και κάτι που δεν γνωρίζεις είναι πως τα αυτιά που έχουν τρύπες (piercing) είναι ακόμα πιο ευαίσθητα στην αφή.

Πίσω από τα γόνατα

Μια περιοχή που δεν τη λες και τυπικά σέξι, κι όμως, το πίσω μέρος του γόνατου το διαπερνούν πολλά νεύρα γι’ αυτό θέλει προσοχή και λεπτές κινήσεις. Αν κάνεις κάποια απότομη κίνηση- κι εκείνος αντίστοιχα- το χάδι θα μετατραπεί άγαρμπα σε γαργαλητό. Όχι.

Οι καρποί

Ένα ακόμα σημείο που το δέρμα είναι εξαιρετικά λεπτό. Οι καρποί σας είναι για φιλιά και χάδια, κι ας μην το συνηθίζετε ιδιαίτερα. Είναι και για σφίξιμο ναι, όταν φουντώσει το πάθος.