SEX

Αυτό που θέλουν στο σεξ 8 στις 10 γυναίκες

Το ότι ο έρωτας στην πράξη δεν εξαντλείται σ' ένα ξερό «μπες βγες» στο σεξ και απαιτούνται πολλά παραπάνω για να τον απολαύσεις στην ολότητά του σε καμία περίπτωση δεν το λες νέα είδηση. Εκτός από όρεξη και παθιάρικα αισθήματα από και προς τον παρτενέρ, η προϋπόθεση ώστε μία γυναίκα να διεγερθεί είναι το έτερον ήμισυ να κάνει ό,τι κρίνεται απαραίτητο προκειμένου η κλειτορίδα της να λάβει τα απαραίτητα ερεθίσματα. 

Η έρευνα που έδωσε την αφορμή για να μιλήσουμε σχετικά, δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex & Marital Therapy προς ΗΠΑ μεριά. Συγκεκριμένα, ανέλυσε τα δεδομένα, όπως τα κατέθεσαν 1.055 γυναίκες μεταξύ 18 και 94 ετών. Από αυτές, το 18,4% εμφανίστηκε ομολογουμένως ολιγαρκές, αφού δήλωσε πως το κολπικό σεξ ήταν αρκετό για εκείνες ώστε να φτάσουν σε οργασμό. Το 36,6% είπε όμως το σχεδόν αυτονόητο για τις περισσότερες από εμάς: οργασμός χωρίς τρίψιμο της κλειτορίδας δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε τώρα.

Κι έχεις κι ένα 36% ακόμα το οποίο δήλωσε πως ερεθισμός κλειτορίδας δεν σημαίνει απαραίτητα τριβή για εκείνες, μια χαρά τελειώνουν και με το στοματικό.

Πηγαίνοντας λίγο πιο βαθιά (στο πεδίο της έρευνας πάντα) οι αρμόδιοι ρώτησαν τις συμμετέχουσες που ψήφισαν κλειτοριδικό οργασμό, ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει η επαφή εκείνη τη στιγμή ώστε να επιτευχθεί η κορύφωση. Το 81,7% είπε ότι θέλει ρυθμό συγκεκριμένο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι είναι αυτός ο ρυθμός, αυτή η ταχύτητα προτιμάει την ώρα που συγκεντρώνεται σε αυτό που κάνει ώστε να κορυφώσει.