SEX

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για σεξ

Αν υπήρχε ρολόι του σεξ, πότε θα ήταν η ιδανική στιγμή για να «χτυπήσει»; Στην ερώτηση αυτή κλήθηκε αυτοβούλως να δώσει απαντήσεις μία ομάδα ερευνητών πραγματοποιώντας έρευνα. Πρόκειται για την επιστημονική ομάδα των βρετανικών συμπληρωμάτων διατροφή Forza, η οποία με το πόρισμά της μας έβαλε ομολογουμένως σε σκέψεις.

Κι αυτό γιατί η καλύτερη ώρα για να κάνουμε σεξ είναι στις 7:30 ώρα. Όχι το απόγευμα, ούτε καν. Το πρωί. Με την αυγούλα.

Δηλαδή το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις το πρωί είναι σεξ και μάλιστα με τα κοκόρια. Αλλά ας αφήσουμε τα σχόλια και ας πάμε στη μελέτη. Οι ερευνητές εξηγούν πως το να κάνει κάποιος σεξ μέσα στα 45 πρώτα λεπτά αφού ξυπνήσει- κ ι όχι απαραίτητα στις 7 και μισή- είναι πολύ καλό. «Τα επίπεδα της ενέργειας είναι στο ανώτερο σημείο τους μετά από έναν καλό ύπνο. Τα “κύματα” των ενδορφινών που κατακλύζουν το σώμα μας μετά το σεξ, μειώνουν την πίεση του αίματος και τα επίπεδα άγχους και αυτό είναι μια ιδανική συνθήκη για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας, διατηρώντας καλή ψυχολογία (μέχρι να βρεθεί κάποιος πολύ πρόθυμος να μας την καταστρέψει).

Κάθε ώρα και μέρα της ημέρας είναι τέλειες για σεξ. Το θέμα δεν είναι να κάνεις μόνο το πρωί, αλλά να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με λίγο ακόμα.