SEX

9 σχεδόν αυτονόητα πράγματα που θέλει κάθε γυναίκα στο σεξ από το σύντροφό της

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τα γούστα είναι σε γενικές γραμμές υποκειμενικά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές ποιότητες στις οποίες όλες συμφωνούμε και που επιθυμούμε βαθιά. Είτε η σχέση σου κρατάει από την εποχή του Χαλκού, είτε το αίσθημα είναι φρέσκο, ζεστό, σπαρταράει, αυτά είναι τα πράγματα που θες να σου/μου/της συμβούν στο κρεβάτι, χάρη σ' εκείνον.

> Καμία πίεση για να συμβεί το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Ο παρτενέρ που απαιτεί κάτι ενώ εσύ δεν έχεις καμία πρόθεση να του το δώσεις, είναι από φορτικός έως και ακατάλληλος.

> Ποικιλία στα βασικά. Όχι μόνο αγκαλίτσες και χουχούλιασμα, όχι μόνο αγριάδες και μαλλιοτραβήγματα. Η μαγεία κρύβεται στην ισορροπία.

> Ένα ανοιχτό μυαλουδάκι. Να μπορούμε να του ζητήσουμε το κάτι παραπάνω, να μη φοβόμαστε να του εκφράσουμε τις φαντασιώσεις μας. Να νιώθουμε ότι είναι ένας άντρας σεξουαλικά ώριμος.

> Να μιλάει. Να μας λέει τι νιώθει, πόσο καλά περνάει μαζί μας στο σεξ. Κι αν δεν θέλει να το εκφράζει ολοκληρωμένα εκείνη τη στιγμή, να μας το λέει μετά. Γενικώς να υπάρχει μία επικοινωνία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

> Να θέλει να περνάμε καλά κι οι δύο. Βασικό και απαράβατο. Το σεξ είναι υπόθεση δύο ανθρώπων και ο οργασμός το ίδιο. Τίποτα δεν πρέπει να τελειώνει όταν συμβαίνει αυτό στον έναν από τους δύο. Ένας εγωκεντρικός παρτενέρ είναι ένας άχρηστος παρτενέρ, σύντροφος, κτλ.

> Να είναι υπεύθυνος στο θέμα της προφύλαξης. Εδώ δεν χωρούν επιχειρήματα, ούτε συζητήσεις. Όταν κάποιος αρνείται να βάλει προφυλακτικό, ειδικά όταν είναι νέος παρτενέρ, δεν το προσπαθείς, το λήγεις μία ώρα αρχύτερα.

> Καθαριότητα. Σε όλα του. Από την προσωπική του υγιεινή μέχρι τα σεντόνια στο κρεβάτι του.

> Διάθεση για προκαταρκτικά. Το σεξ είναι ιεροτελεστία κι όποιος δεν το καταλαβαίνει ας μην σηκώσει το χέρι του, απλά ας βγει από το δωμάτιο.

> Ευγένεια πριν και μετά το σεξ κυρίως. Γιατί το τι θα κάνετε κατά τη διάρκεια είναι δικό σας θέμα. Οι καλοί τρόποι λειτουργούν αφροδισιακά και αποτελούν δείγμα ότι θα περάσεις καλά όσο κι αν κρατήσει το ειδύλλιό σας. Και μην ξεχνάς, κανένας δεν αλλάζει στην πορεία. Ό,τι βλέπεις από την αρχή, θα είναι και στη συνέχεια.