SEX

5 σκέψεις που κάνουμε όλες στο στοματικό σεξ

Ξέχνα όλα αυτά που λένε ότι το να κάνεις στοματικό έρωτα σε έναν άντρα δεν είναι φεμινιστικό και κουραφέξαλα: δίνεις για να πάρεις και γιατί σου αρέσει να ικανοποιείς τον σύντροφό σου και αυτή είναι η βάση της ισότητας και του φεμινισμού.

Τούτου λεχθέντος, και επειδή όλες μας – θέλω να πιστεύω – νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε ενώ βρισκόμαστε στο κρεβάτι με τον σύντροφό μας, υπάρχουν κάποια πράγματα, που όσο κι αν μας αρέσει αυτό που κάνουμε εκείνη τη στιγμή, είναι αναπόφευκτο να μην τα σκεφτούμε.

#1 «Άντε, πότε θα τελειώσει;»

 

Εντάξει, κάποια στιγμή κουράζει, τι να λέμε τώρα. Όπως έχει πει και η Samantha στο Sex and the City, “honey they don’t call it a job for nothing”.

#2 «Ώρα να τον τρελάνω»

 

Ένα από τα λίγα κομμάτια στα οποία ένας άντρας εκτιμά την εμπειρία της συντρόφου του, νομίζω πως είναι αυτό του στοματικού έρωτα. Ώρα να του δείξεις τα skills σου.

#3 «ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ»

 

Ξέρεις ακριβώς τι εννοώ. Αυτό που δεν τους κάνει ο ρυθμός σου και θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους. ΓΚΡΡ.

#4 «Ωπ, κράμπα στο σαγόνι, κράμπα στο σαγόνι»

 

Αυτά τα μικροατυχήματα, όπως και εκείνο το πνίξιμο που σου ανεβάζει στο λαιμό ό,τι έχεις φάει όταν σου πιέζει το κεφάλι, είναι που κάνουν τη ζωή πιο γλυκιά, έτσι δεν είναι;

#5 «Σειρά μου τώρα»

 

Και φυσικά το καλύτερο κομμάτι του αλτρουισμού, είναι όταν έρχεται η ώρα να σου το ανταποδώσει – ιδανικά όχι επειδή νιώθει ότι στο οφείλει. Χαλάρωσε κι απόλαυσε τους καρπούς των κόπων σου.