SEX

4 στάσεις για σεξ μακριά από το κρεβάτι

Ωραίο το κρεβατάκι σας, άνετο και μαλακό στο στρωματάκι αλλά σε πάω στοίχημα πως πλέον μετράς με γυμνό μάτι μήκος, πλάτος και ύψος μεταξύ κεφαλαριού, ταβανιού και πατώματος. Στο στρώμα πάνω θα περάσετε τη μισή σας ζωή, κοιμωμένοι, μήπως λοιπόν το σεξ σας να το κάνετε και πουθενά αλλού, έτσι για τη ρημάδα την αλλαγή;

Μη σκούζεις, και μη βαριέσαι. Δεν θα πάτε μακριά.

Στα όρθια

Δεν έχει σημασία πού, ας είστε και δίπλα στο κομοδίνο, κι αυτό αλλαγή είναι. Τοίχος να υπάρχει-για να κρατήσεις κόντρα αν χρειαστεί- κι εσείς οι δύο με διάθεση να γίνεται ένα.

Πάνω στο πλυντήριο ρούχων

Εσύ γέλα τώρα, αλλά θα με ευχαριστείς μετά. Το πλυντήριο ρούχων πέρα από την προφανή του χρηστικότητα έχει κι έναν άλλο ρόλο, πιο κρυφό, πιο βρώμικο από το να πλένει ρούχα. Οι έξαλλες κινήσεις που κάνουν τα κλασικά πλυντήρια την ώρα που πέρνουν γρήγορες στροφές μπορούν να γίνουν ιδανικό έδαφος για τον έρωτά σας. Ανέβα πάνω στο πλυντήριο λοιπόν.

Στο αμάξι

Και γιατί να αποχωριστείς το μαλακό σου το στρωματάκι για να πας να στριμωχτείς μαζί του στο κάθισμα του συνοδηγού, να σε πιάσουν τα γόνατά σου από το «τσάκισμα», να κοπανάς το κεφάλι σου στο πίσω κάθισμα ξαπλωμένη μαζί του σαν παστή σαρδέλα; για αλλαγή ντε. Πέτα του τα κλειδιά, πηγαίνετε στην ακροθαλασσιά, κλειδωθείτε στο αμάξι, θυμηθείτε τα νιάτα σας που δεν είχατε πού να πάτε και μαγαρίζατε το αυτοκίνητο του μπαμπά.

Στην καρέκλα, δεμένη

Επιστροφή στο σπίτι, αλλά όχι στο υπνοδωμάτιο κι αν γκρινιάζεις ότι στη ντουζιέρα το σεξ δεν είχει γούστο, θα το καταλάβω αλλά θα σου πω πως είσαι για δέσιμο. Πάρε ένα από τα μεταξωτά σου τα μαντήλια που δένεις στο λαιμό ή γύρω από το ponytail, κάτσε στην καρέκλα και ζήτα του να σου δέσει τα χέρια οπισθάγκωνα και να κάνει ό, τι θέλει. Αν η καρέκλα δεν σου κάνει το κλικ, μπορείτε να εφαρμόσετε την πρακτική στο τραπέζι του σαλονιού πάνω. Εντάξει, τα χέρια δένονται και πάνω στο κρεβάτι, αλλά είπαμε, κάντε τη διαφορά, go wild.